7 λεπτομέρειες από τη θρασύτατη ληστεία στο Ζύγι [ΒΙΝΤΕΟ]

Κάπως έτσι έκαναν τη δουλειά τους οι θρασύτατοι ληστές, χθες (Πέμπτη), στο περίπτερο στην είσοδο του χωριού Ζύγι.

 


Article featured image
Article featured image

1. Πριν μπουν στο Περίπτερο, για ένα δεκάλεπτο περίπου ήταν στα τραπέζια έξω από αυτό και κάπνιζαν. Μάλιστα, πολλά από τα αποτσίγαρα τα άφηναν στα τασάκια, αφήνοντας μαζί και γενετικό υλικό , αλλά και δακτυλικά αποτυπώματα, που περισυνέλλεξαν οι Αρχές.

2. Τη ληστεία την έκαναν 3 άτομα τα οποία δεν είναι γνωστά στην περιοχή ή στους ιδιοκτήτες του περιπτέρου. Τα πρόσωπά τους φαίνονται ολοκάθαρα στο αυθεντικό βίντεο που καταγράφηκε στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ειδικά στη φάση που βρίσκονταν έξω από το περίπτερο, ίσως γιατί δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι υπήρχαν κάμερες και έξω. Μπαίνοντας μέσα, προσπάθησαν να καλυφούν κάπως -φαίνεται ένας στο βίντεο να βάζει σακούλι στο κεφάλι.

3. Την πόρτα δεν την έσπασαν με λοστό ή άλλο αντικείμενο αλλά κλωτσώντας την με τα πόδια τους. Λόγω του ότι ήταν χοντρό το γυαλί, την κλωτσούσαν για ώρα μέχρι να σπάσει. Μάλιστα, όταν έκαναν τη «δουλειά» τους, έφυγαν από το ίδιο σημείο, με δυσκολία, αφού έπρεπε να σκύψουν για να περάσουν με τη λεία τους.

4. Από το περίπτερο έκλεψαν μόνο τσιγάρα, από συγκεκριμένες μάρκες, αξίας περίπου €5000, όπως επίσης και μικρά κέρματα τα οποία υπολογίζονται γύρω στα €500.

5. Η ληστεία έγινε γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα όπως φαίνεται και από το βίντεο.

6. Μετά τη διάρρηξη στο Ζύγι εικάζεται ότι οι ίδιοι πέρασαν από βενζινάδικο στην Αθηαίνου και έκλεψαν μια μοτοσικλέτα.

7. Είναι η 21η πρώτη φορά που γίνεται απόπειρα διάρρηξης του συγκεκριμένου καταστήματος, ενώ το φαινόμενο είναι συχνό στην περιοχή, με θύματα τόσο ιδιοκτήτες καταστημάτων όσο και ιδιοκτήτες κατοικιών.

 

Οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει να βρεθούν οι ληστές, καλό είναι να αποταθεί στην Αστυνομία.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ