Αν ασχολείσαι με την επικοινωνία και τα social media τότε αυτό σ' ενδιαφέρει

Το Media 360° Summit τα συγκεντρώνει όλα.

 


Article featured image
Article featured image

Πώς έχουν μεταβληθεί οι προτιμήσεις και κατ’ επέκταση οι απαιτήσεις των διαφημιζομένων και ποιος είναι ο νέος ρόλος των agencies; Ποιες ευκαιρίες προκύπτουν για τους premium content providers και ποιες πρέπει να είναι οι επενδυτικές προτεραιότητες;

Μετασχηματίζεται η αλυσίδα της επικοινωνίας και αυτό επαναπροσδιορίζει τις εξελίξεις και τις ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογία;

Το συνέδριο Media 360° Summit συγκεντρώνει το σύνολο του κλάδου της Επικοινωνίας φιλοδοξώντας να καλύψει και να απαντήσει όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την αγορά.

Το παρών τους στο συνέδριο θα δώσουν διεθνείς ομιλητές και ανώτατα στελέχη από τους μεγαλύτερους διαφημιζόμενους, media και ad agencies καθώς και premium publishers και broadcasters, οι οποίοι θα μοιραστούν τα δικά τους insights και θα επιχειρήσουν μια 360° θέαση για το μέλλον του κλάδου και της εξέλιξής του.

Ενδεικτικά στη σκηνή του Media 360° Summit θα βρεθούν οι Nahim Mehenni (Regional Sales Director – Advertising, CEE – Central Asia – Turkey – India), Andrei Kaigorodov (Creative Strategist, M&C Saatchi Milano), Παναγιώτης Αθανάσαινας (Media & Connections Insights Senior Manager, The Coca-Cola Company) και ο Henry Rowe (Creative Director, Fountain – Google Global Award Winner), ο οποίος στην ομιλία του θα ασχοληθεί με τον τρόπο με τον οποίο αλλάζουν τα media agencies και οι media owners και το πώς έχει μετασχηματιστεί η σχέση τους.

Θα παραθέσει Insights και απόψεις τόσο από την πλευρά του πελάτη όσο και από την πλευρά του αγοραστή και τέλος θα ασχοληθεί με macro market forces, programmatic, data, ενώ θα δώσει δημιουργικές λύσεις και κανόνες λειτουργίας για commerce, mobile και video.



Ποιος είναι όμως ο Henry Rowe;

O Henry Rowe εργάζεται στον χώρο των digital media εδώ και 20 χρόνια, ξεκινώντας από μικρές ανεξάρτητες εταιρείες media planning specialists, όπως η i-level και φτάνοντας να εργάζεται σε παγκοσμίου επιπέδου holding groups, όπως η Carat Digital.

Πρόσφατα ανέλαβε να αναπτύξει τη στρατηγική και να διευθύνει τα international operations της Theorem. Πρόκειται για την ηγέτιδα ανεξάρτητη εταιρεία media consultancy της αγοράς με πάνω από 100 media owner, ad-tech και mar-tech πελάτες.

 



Το Media 360° Summit είναι μια διοργάνωση της Dias Μedia Group και της Boussias Communications.





ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 

Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία

Από τις 08:15 έως τις 15:45

Για εγγραφές ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ