Μπορείς να βοηθήσεις να βρεθεί; [κάθε πληροφορία είναι σημαντική]

Λείπει από το σπίτι της στη Λεμεσό εδώ και 3 ημέρες.

 


Article featured image
Article featured image

Η Αστυνομία στο πλαίσιο αναζήτησης ελλείποντος προσώπου στη Λεμεσό, ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Ιρένας Κωστάκη, 39 ετών, από τη Λεμεσό. Η Κωστάκη ελλείπει από την οικία της από το μεσημέρι της 3ης Αυγούστου 2018.

Σύμφωνα με περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά μαλλιά και τατουάζ στην πλάτη και τα χέρια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460. 

 

                           

 

Σημ: Η φωτογραφία του ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ