Πόσο πολύ αγαπάς την Κύπρο; [απόδειξέ το]

Είναι πιο απλό απ’ όσο νομίζεις.

 


Article featured image
Article featured image

Η κεντρική φωτογραφία είναι του Στέλιου Μιχαηλίδη / 2η θέση, 2017 

 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις το τοπίο εκείνο ή το αντικείμενο που θα σου κάνει το κλικ.

Για 3η συνεχή χρονιά, ο φωτογραφικός διαγωνισμός «Αγαπώ την Κύπρο», καλεί όλους όσοι αγαπούν το νησί μας και γουστάρουν να το φωτογραφίζουν, να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό με τους νικητές να κερδίζουν πλούσια δώρα, ενώ παράλληλα θα συνεισφέρουν στο σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο «Ένα όνειρο, μια Ευχή».

Όπως αναφέρει η ομάδα, η μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον για τους δύο προηγούμενους διαγωνισμούς, στους οποίους συμμετείχαν πέραν των 1300 φωτογραφιών με συμμετοχές από Κύπρο και εξωτερικό, αποφάσισαν να επαναλάβουν τη δράση ούτως ώστε να αναδείξουν με φρέσκια ματιά γνωστές και άγνωστες περιοχές του νησιού και του πολιτισμού μας.



Οι φετινές κατηγορίες περιλαμβάνουν:

1) Ασπρόμαυρο

2) Τοπίο

3) Φωτογραφία Κατοικίδιων Ζώων (Pet Photography)

4) Πολιτιστική Κληρονομιά

5) Ευρωπαϊκή Κύπρος / Ευρωεκλογές 2019



18 νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα και θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν το ίδρυμα «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Με το πέρας του διαγωνισμού θα ακολουθήσει έκθεση φωτογραφίας.

Αριθμός φωτογραφιών που θα επιλεγεί από την κριτική επιτροπή θα εκτυπωθούν σε μορφή ημερολογίων, calendar και card postal με το όνομα του φωτογράφου να αναγράφεται σε αυτά. ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΣΟΔΑ από τις πωλήσεις όλων των πιο πάνω θα δοθούν για ενίσχυση του Συνδέσμου  «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Ο διαγωνισμός φωτογραφίας είναι υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και του Επίτροπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ και την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου. Υποστηρίζουν επίσης το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και ICREATE PHOTOGRAPHY.

Για περισσότερες πληροφορίες, όρους και αιτήσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε τη σελίδα του Stressball στο Facebook, στο email stressballcy@gmail.com ή στο  97784019.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την 1η Σεπτεμβρίου 2018.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ