Ο Γιώργος είναι φοιτητής στο ΤΕΠΑΚ, βρίσκεται σε τροχοκάθισμα και ψάχνει συνοδό

Μιλώντας για περικοπές και οικονομικό συμμάζεμα στη δημόσια εκπαίδευση, πέφτεις πάνω σε τέτοιες αναρτήσεις και απορείς.

 


Article featured image
Article featured image

Απορείς πώς γίνεται, όλοι αυτοί, να αγνοούν επιδεικτικά τις ανάγκες μας, και με καθαρά λογιστικές πράξεις να καθορίζουν το μέλλον μας ετσιθελικά. 

Ο Γιώργος Παναγιώτου, φοιτητής στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, πριν περίπου τρεις μήνες, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αγγελία με την οποία ζητούσε άτομο το οποίο θα εκτελούσε χρέη συνοδού καθ’ όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Πρόσφατα, σε μια συζήτηση που είχαμε μαζί του, μας ενημέρωσε ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί κάποιο άτομο και εξακολουθεί να ψάχνει.

Βάσει της αγγελίας που ανάρτησε, τα καθήκοντά του ατόμου που θα προσληφθεί θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη και θα διαρκέσουν μέχρι τον Μάιο του 2019. Ο συνοδός –κατά προτίμηση άντρας- θα είναι καλό να διαθέτει γνώσεις φυσιοθεραπείας ή να είναι νοσηλευτής και να διαμένει στη Λεμεσό, αφού το πρόγραμμα του Γιώργου στο Πανεπιστήμιο δεν έχει συγκεκριμένο ωράριο.   

Ο συνοδός θα έχει την ευθύνη για τη μεταφορά του Γιώργου από και προς το ΤΕΠΑΚ, με αυτοκίνητο που θα του παρέχει η οικογένεια του Γιώργου και επιπλέον θα πρέπει να φροντίζει τις ανάγκες του Γιώργου εντός του ακαδημαϊκού χώρου.



Ο μηνιαίος μισθός που προσφέρεται ανέρχεται στα 800 ευρώ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99459690

«Σας ευχαριστώ και σας παρακαλώ κάνετε και share», γράφει ο Γιώργος στο τέλος της ανάρτησής του.

 

Ο Κωνσταντίνος είναι ο συνοδός του Νικόλα, ενός άριστου μαθητή με εγκεφαλική παράλυση


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ