Η RCB Bank μεταμορφώνει το τοπίο πληρωμών με την εισαγωγή της εφαρμογής Digital Wallet για χρήστες Android

Η RCB Bank με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμογής RCB Digital Wallet για πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου.

 


Article featured image
Article featured image

Η RCB είναι η πρώτη τράπεζα στην Κύπρο που αποκαλύπτει ένα ψηφιακό πορτοφόλι για ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου με υπηρεσίες Tokenization Visa. Η εφαρμογή RCB Digital Wallet επιτρέπει στους πελάτες να προσθέτουν πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες RCB Visa σε ψηφιακή μορφή στην κινητή συσκευή σε μερικά απλά βήματα και να την χρησιμοποιούν για να πληρώνουν σε καταστήματα οπουδήποτε με Android κινητό.

Ο επικεφαλής της ψηφιακής τραπεζικής, κ. Viktor Levytskyi ανέφερε: "Βλέπουμε καθαρά την παγκόσμια τάση μετακίνησης από τις πλαστικές κάρτες στα κινητά, καθώς οι πελάτες δαπανούν όλο και περισσότερο χρόνο στο κινητό και πλέον είναι πιο σύνηθες να ξεχνάμε ένα πορτοφόλι στο σπίτι παρά το κινητό τηλέφωνο. Η νέα εφαρμογή RCB θα ενισχύσει τις δυνατότητες των smartphones δημιουργώντας έναν απλό και βολικό τρόπο για αγορές παγκοσμίως".

Η νέα εφαρμογή RCB παρέχει έναν διαφανή, γρήγορο και ασφαλή τρόπο πληρωμής παντού, με ένα Android κινητό που χρησιμοποιεί τεχνολογία Near Field Communication (NFC), σε οποιοδήποτε κατάστημα δέχεται πληρωμές χωρίς επαφή. Οι πληρωμές καθίστανται ακόμα πιο ασφαλείς από τις συναλλαγές πλαστικών καρτών, καθώς τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται στην κινητή συσκευή ή μεταδίδονται κατά τη διάρκεια της πληρωμής. Η χρήση πρόσθετων χαρακτηριστικών ασφαλείας για την επιβεβαίωση των συναλλαγών, όπως η βιομετρική ταυτοποίηση με βάση τα δακτυλικά αποτυπώματα, εξασφαλίζουν μια διαδικασία πληρωμών χωρίς καμία έγνοια για τον πελάτη.

 Η RCB θα συνεχίσει να επεκτείνει το στρατηγικό της πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού και να προσφέρει καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία για τους πελάτες της.

 

Μάθετε περισσότερα: https://bit.ly/2M1Qd8P

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ