Σεξομολογήσεις #415: Κόψε τις κουβέντες και μπες απευθείας στο ψητό

Article featured image
Article featured image

Γεια σου Τιπστερ μου. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Είμαι ερωτευμένος με μια κοπέλα, αλλά είμαστε φίλοι εδώ και αρκετό καιρό. Αυτή ήταν σε σχέση για χρόνια και δεν μπορούσα να κάνω κάτι μόλις την πρωτογνώρισα. Πραγματικά όποτε τη θορώ χάνω τα φώτα μου. Τζαι που συζητήσεις που κάνουμε καταλάβω το ότι της αρέσκω τζαι εγώ τζαι οι συζητήσεις μας. Μιλούμε αρκετά, τζαι για πιο προσωπικά θέματα. Με βοήθησε και τη βοήθησα σε διάφορα θέματα μας. Το μεγάλο ζήτημα, όμως, είναι: Από τη μια θέλω πολλά να της μιλήσω τζαι να της πω πώς νιώθω, και από την άλλη φοούμαι μεν χαλάσω αυτή την πολύ καλή φιλία που έχουμε. Εν μπορώ, όμως, λιώνω για τζίνην.

Help please…  Hopeless romantic.

 

 

Αγαπητέ Hopeless romantic, να μην το κουράζουμε διότι έχουμε και δουλειές - το θέμα είναι ένα και το εξής: Μιλάτε πολλά. Αλλά, λέμε πολλά. Κόψε τις κουβέντες και μπες απευθείας στο ψητό. Θα εκτιμήσει περισσότερο ένα καλό πήδημα παρά τις παπαριές και αμπελοφιλοσοφίες στις οποίες, απ’ ότι μπορώ να καταλάβω, είσαι και ο πρώτος.  Άφησε τους ρομαντισμούς για τις 14 Φεβρουαρίου (διότι είσαι ευαίσθητο αγόρι, σε καταλαβαίνω) και παρ' της ένα αρκουδάκι (το γνωστό, αυτό που μασά ένα τριαντάφυλλο) και κράτα τις φιλίες για τους κολλητούς σου.  Καλή τύχη (σου χρειάζεται)!

ΥΓ: Το «χάνω τα φώτα μου» σημαίνει κάτι σημειολογικά; Δηλαδή, όπως λέμε «χάνω το φως μου;».  Εάν ναι, γρήγορα στον οφθαλμίατρο.

 

 

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ