Η viral φωτογραφία με το βρεγμένο γατάκι στον ώμο άντρα, από τον κυκλώνα Φλόρενς

Σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, προσπαθώντας να γλυτώσουμε, πάντοτε σκεφτόμαστε πρώτα τα παιδιά, τα ζώα, όσους χρειάζονται υποστήριξη και μετά οτιδήποτε άλλο.

 


Το είδαμε να συμβαίνει στα δραματικά γεγονότα του καλοκαιριού στο Μάτι, με τον πιο σκληρό τρόπο, ενώ και στην περίπτωση της πιο κάτω είδησης συνέβηκε αυτό ακριβώς το πράγμα.

Η φωτογραφία ενός άντρα που προσπαθεί να γλιτώσει από τον κυκλώνα Φλόρενς έχοντας ένα βρεγμένο μικρό γατάκι σκαρφαλωμένο στον ώμο του αποτυπώνει με τον πιο δραματικό τρόπο όσα ζουν οι κάτοικοι της βόρειας Καρολίνα λόγω του κυκλώνα Φλόρενς τις τελευταίες ημέρες.

 

 

Την φωτογραφία του Robert Simmons Jr., όπως ονομάζεται ο άντρας, μαζί με το γατάκι του, που ορθώς τα αμερικανικά Μέσα ενημέρωσης έχουν βαφτίσει «Survivor», τράβηξε ένας ρεπόρτερ της News & Observer. Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral, από τη στιγμή που ο Andrew Carter τη δημοσίευσε στο Twitter, προκαλώντας τεράστια συγκίνηση σε όσους την έχουν δει.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο άντρας είχε παγιδευτεί στο σπίτι του από το προηγούμενο βράδυ λόγω της ανόδου της στάθμης των νερών από τις πλημμύρες. Ο Simmons ζήτησε στον πατέρα του να έρθει μαζί του στην βάρκα, αλλά εκείνος αρνήθηκε καθώς δεν ήθελε να αφήσει το σπίτι τους.

«Ήταν πολύ στενοχωρημένος που άφηνε πίσω τον πατέρα του αλλά έφυγε με το γατάκι να είναι σκαρφαλωμένο στον λαιμό του. Το όνομα της γάτας: Survivor», έγραψε ο δημοσιογράφος στο Twitter.

 


 

Σε συνέντευξή του στο The News & Observer, ο άντρας δήλωσε πως «λατρεύει τα ζώα», προσθέτοντας πως δεν κατάφερε να πάρει μαζί του και την μητέρα του μικρού γατιού, επειδή «είναι άγρια γάτα».

 Σχετικα

Αυτοί βραβεύτηκαν στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες - Κύπρος 2019

Εργαστήρι στη Λεμεσό σου μαθαίνει να βγάζεις «επαγγελματικές» φωτογραφίες με το κινητό σου

Σκληρές εικόνες από την (πραγματική) σταύρωση καθολικών στις Φιλιππίνες

Το Badoo, η δημοφιλής ανάμεσα σε πολίτες από τρίτες χώρες πλατφόρμα γνωριμιών

Η NW Wealth δημοσίευσε έκθεση με τις ασφαλέστερες χώρες για να ζει μία γυναίκα

Στην Κύπρο η αποκαλυπτική παράσταση «Ιφιγένεια εν Ουαλία»