Πάρτι με πίτσα από πιλότο για να «γλυκάνει» τους επιβάτες για την καθυστέρηση σε πτήση

Ποιος λέει όχι στην πίτσα, ειδικά αν είναι κερασμένη;

 


Article featured image
Article featured image

Viral έγινε βιντεάκι με το πάρτι που διοργάνωσε πιλότος για τους επιβάτες που ταλαιπωρήθηκαν στη διάρκεια πτήσεις λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών στις ΗΠΑ, αλλά και θέμα στα δελτία ειδήσεων των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.

Το γεγονός σημειώθηκε σε πτήση της American Airlines που εκτελούσε το δρομολόγιο Λος Aντζελες - Ντάλας, στις αρχές του μήνα. Oμως λόγω σοβαρών καταιγίδων ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Ουίσιτα Φολς στο Τέξας. Τότε ήταν που ο κυβερνήτης Τζεφ Ρέινς πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει στο τηλέφωνο κατάστημα τοπικής πιτσαρίας και να παραγγείλει 40 ζεστές πίτσες για τους 159 επιβάτες της πτήσης.

Εργαζόμενος στο Wishita Falls Municipal Airport τράβηξε ένα σύντομο βίντεο που δείχνει τον κυβερνήτη του αεροσκάφους να τρέχει από το βανάκι της πιτσαρίας στους επιβάτες και ξανά πίσω για να μοιράσει ο ίδιος τις πίτσες.

«Δεν νομίζω να έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο» τουίταρε ο εργαζόμενος στο αεροδρόμιο που τράβηξε το βίντεο. "Τι τύπος, τι τύπος" ακούγονται, στο βιντεάκι, να λένε κάποιοι από τους επιβάτες.

Σεμνός, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook μήνυμα στο οποίο τονίζει ότι το σύνολο του πληρώματος συμμετείχε στην προσπάθεια να απαλυνθεί η ταλαιπωρία των επιβατών. «Ευχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις, αλλά αυτό ήταν ‘ομαδική δουλειά’ έγραψε και, στη συνέχεια, έδωσε λεπτομέρειες.

 

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ