Ξέρεις ποια μπίρα ταιριάζει άψογα με το Champions League;

Εμείς ξέρουμε.

 


Article featured image
Article featured image

Το UEFA Champions League, η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, ξεκινά τη νέα του αγωνιστική περίοδο και η διεθνώς αναγνωρισμένη premium μπύρα Heineken, ως επίσημος Χορηγός, θα προσφέρει στιγμές απόλαυσης και δώρα στους ποδοσφαιρόφιλους της Κύπρου. 

Από σήμερα, μέχρι και αρχές Ιουνίου, η Heineken θα βρίσκεται σε επιλεγμένα bars σε όλη την Κύπρο, χαρίζοντας σε τυχερούς νικητές διάφορα δώρα Heineken, δίνοντας έτσι δυναμικά το «παρών» της κατά τη διάρκεια των αγώνων. Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιρόφιλοι που θα απολαύσουν τους αγώνες του UEFA Champions League παρέα με δροσερή μπύρα Heineken, στα «Centrale» και «Μεταξύ μας Cafe» στην Πάφο, «The Hamlet Pub», «Chesters bar & restaurant», «Trippers», «The Nags Head Pub» και «Barley's Bar And Grill» στη Λεμεσό, «Savino rock bar» και «36 Bay Street» στη Λάρνακα, «BOX-T», «Avenue», «FoodPark» και «Monaco cafe» στη Λευκωσία και «Liquid Cafe & Bar» στην Αγία Νάπα,  θα μπαίνουν αυτόματα σε διαγωνισμό, με δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Η πολύχρονη συνεργασία της με την UEFA, η οποία ξεκίνησε το 1994, καθιστά την Heineken ως μια από τους μακροβιότερους υποστηρικτές της διοργάνωσης. Ανανεώνοντας τη συνεργασία της με την UEFA, η Heineken παραμένει επίσημος Χορηγός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μέχρι το τέλος των αγώνων του 2021, ενώ παράλληλα η συνεργασία συμπεριλαμβάνει και τα UEFA Super Cup 2019 και 2020.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ