Εσένα στην παλάμη σου σχηματίζεται το γράμμα Χ;

Αν είσαι από τους ελάχιστους που το διαθέτουν, καλό είναι να μάθεις και τι ακριβώς σημαίνει.

 


Article featured image
Article featured image

Όχι, δεν θα σου πούμε τη μοίρα σου, ούτε το ριζικό σου, αν και το έχουμε κάνει στο παρελθόν με επιτυχία. Ωστόσο, όσο και αν δεν πιστεύεις σε «τέτοια πράγματα», όλο και κάποια πρόβλεψη για το μέλλον θα διαβάζεις που και που ή όλο και κάποια θεία σου που ξέρει να διαβάζει τα σημάδια θα σου είπε τον καφέ ή θα σου διάβασε στο χέρι τα μελλούμενα.

Άρα, είναι σχεδόν σίγουρο, ότι όση ώρα διαβάζεις το άρθρο θα κοίταξες ήδη 2 με 3 φορές την παλάμη σου για να δεις αν συγκαταλέγεσαι κι εσύ στους ελάχιστους που διαθέτουν το γράμμα Χ στην παλάμη τους.

 



Στην Ελλάδα με τη χειρομαντεία πιστεύεται ότι ασχολήθηκε πρώτος ο φιλόσοφος Αναξαγόρας ενώ και ο Αριστοτέλης ασχολήθηκε με το εν λόγω φαινόμενο, παρουσιάζοντας μάλιστα μια πραγματεία γι’ αυτό, στον Μέγα Αλέξανδρο.

Εκείνος, ενδιαφέρθηκε τόσο πολύ για το ζήτημα, που ξεκίνησε να εξετάζει τον χαρακτήρα των αξιωματικών του, διαβάζοντας τις παλάμες τους. Πολλοί λένε ότι εξίσου πολύ μελέτησε και τις δικές του παλάμες και έστρωσε ένα σχέδιο ζωής βάση των σημαδιών που του έδειχναν οι γραμμές στα χέρια του.

Αιγυπτιακές μελέτες, αναφέρουν ότι ο ίδιος έφερε στις παλάμες του το γράμμα Χ, το οποίο σήμερα εκτιμάται ότι έχει μόλις το 3% του πληθυσμού. Θέλοντας να εξακριβώσει τον παραπάνω ισχυρισμό, το Πανεπιστήμιο STI της Μόσχας διεξήγαγε πρόσφατα μια μελέτη σχετικά με τη σημασία του συμβόλου Χ στις παλάμες και πως ακριβώς αυτό συνδέεται με την εξέλιξη της ζωής τους. Οι επιστήμονες μελέτησαν δείγμα περισσότερων από 2.000.000 ανθρώπων, ζωντανών και νεκρών και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι εκείνοι που το είχαν, ήταν είτε ηγέτες, είτε πολύ δημοφιλή άτομα, καθώς και ότι όλοι τους θυμούνται για τα πράγματα που έκαναν.

Πέραν από τον Μέγα Αλέξανδρο, άλλη μια μεγάλη προσωπικότητα που είχε τις γραμμές Χ στις παλάμες τους, ήταν και ο Abraham Lincoln, ενώ και ο Ρώσος πρωθυπουργός Vladimir Putin, ανήκει στους λίγους που το έχουν.

Οι άνθρωποι που έχουν το σημάδι Χ στις παλάμες τους, είναι άτομα που έχουν μεγάλη διαίσθηση, ενώ έχουν και πολύ δυνατή ενέργεια, που λίγοι μπορούν να ρίξουν. Σε περίπτωση που κάποιος του εξαπατήσει, τότε βγαίνει ο χειρότερος τους εαυτό, όμως είναι άνθρωποι που συγχωρούν, χωρίς βέβαια να ξεχνούν.

Έχουν την τύχη πάντα με το μέρος τους, όπως και πολλές γνώσεις, αλλά και ισχυρή μνήμη. Τέλος, είναι προσαρμοστικοί και πολύ διακριτικοί, όσον αφορά τις αλλαγές που γίνονται γύρω τους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ