Η Λάρνακα αλλάζει [Έτοιμο το νέο εντυπωσιακό ξενοδοχείο της πόλης]

Αυτή η θέα από το sky bar…

 


Με τη νέα και εντυπωσιακή άφιξη του Radisson Blu Hotel που έχει ξεκινήσει και επίσημα τη λειτουργία του ως το πρώτο business hotel της Κύπρου, το τουριστικό προφίλ της Λάρνακας πλέον αλλάζει.

Τοποθετημένο στον κεντρικό οδικό κόμβο της Λάρνακας, δίπλα στο λιμάνι και σε απόσταση 10 λεπτών από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, το Radisson Blu Hotel προσφέρει διαμονή με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.

Διαθέτει 106 μοναδικής αισθητικής, ευρύχωρα δωμάτια με θέα τη θάλασσα -τα μεγαλύτερα σε μέγεθος δωμάτια στην Κύπρο-, σουίτες 56 τ.μ., γυμναστήριο, σάουνα, εξωτερική πισίνα με μπαρ, ολοήμερο εστιατόριο, lounge bar και sky bar στο υψηλότερο σημείο της πόλης. Επιπρόσθετα, προσφέρει πολλαπλούς χώρους επαγγελματικών συναντήσεων και συνεδριακές αίθουσες εξοπλισμένες με τελευταίας λέξης τεχνολογία και δυνατότητα φιλοξενίας έως 300 άτομα.

 Σχεδιασμένο να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες και των πλέον απαιτητικών επαγγελματιών, το Radisson Blu Hotel προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής, που μετατρέπει εύκολα ένα επαγγελματικό ταξίδι σε μια  άνετη και ευχάριστη ξενοδοχειακή  εμπειρία.

Η δημιουργία του Radisson Blu Hotel ανταποκρίνεται στην ανάγκη ενδυνάμωσης του ποιοτικού τουρισμού και της αισθητικής αναβάθμισης όλης της περιοχής. Άλλωστε το Radisson Blu Hotel απευθύνεται στους πλέον απαιτητικούς επισκέπτες στην Κύπρο, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, που λαμβάνει υπόψη τις πολυπλοκότητες του ταξιδιού στον σύγχρονο κόσμο, είτε είναι επαγγελματικοί οι λόγοι, είτε για χαλάρωση και ψυχαγωγία».


Σχετικα

Αυτοί βραβεύτηκαν στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες - Κύπρος 2019

Εργαστήρι στη Λεμεσό σου μαθαίνει να βγάζεις «επαγγελματικές» φωτογραφίες με το κινητό σου

Σκληρές εικόνες από την (πραγματική) σταύρωση καθολικών στις Φιλιππίνες

Το Badoo, η δημοφιλής ανάμεσα σε πολίτες από τρίτες χώρες πλατφόρμα γνωριμιών

Η NW Wealth δημοσίευσε έκθεση με τις ασφαλέστερες χώρες για να ζει μία γυναίκα

Στην Κύπρο η αποκαλυπτική παράσταση «Ιφιγένεια εν Ουαλία»