Το δυναμικό comeback των Παπιγιόν Band σε ενδιαφέρει

Άρχισε να σημειώνεις ημερομηνίες.

 


Article featured image
Article featured image

Μετά από το super επιτυχημένο καλοκαιρινό Music Tour με την μπύρα ΑΛΦΑ σε όλο το νησί, οι Παπιγιόν επιστρέφουν πιο δυναμικά από ποτέ!

Η εκρηκτική μπάντα φροντίζοντας να περιλαμβάνει στο ρεπερτόριό της τραγούδια για κάθε γούστο, επιλέγει αυτά που αγαπάμε περισσότερο και από τις 12 Οκτωβρίου 2018, ξεκινά τις εμφανίσεις της στη σκηνή του Down Town Live στη Λευκωσία, κάθε δεύτερη Παρασκευή βράδυ. 

Παράλληλα, στις 2 Νοεμβρίου ετοιμάζεται για μια μοναδική βραδιά στο OLa Ελληνικά στη Λεμεσό, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό ρετρό πρόγραμμα με τραγούδια του παρελθόντος που όλοι αγαπήσαμε!

Από τη δημιουργία τους το καλοκαίρι του 2012, οι Παπιγιόν Band συνεχίζουν  να δημιουργούν ακατάπαυστα. Έχοντας βραβευθεί ως Καλύτερο Κυπριακό Συγκρότημα στα πρώτα MAD Music Awards by Cytamobile Vodafone το 2015, νιώθουν ότι είναι ευθύνη τους να εξελίσσουν τη μουσική τους, προσφέροντας ποιοτική ψυχαγωγία στο κυπριακό κοινό, που τόσο αγαπούν. Επίσης το 2015, το συγκρότημα συνόδευε τους διαγωνιζόμενους των shows του Mega Κύπρου DanSing Junior και DanSing for you 5.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, αποτέλεσαν την επιλογή της Μπύρας ΑΛΦΑ και μαζί πραγματοποίησαν τα ΑΛΦΑ Music Tours σε όλο το νησί, με δεκάδες εμφανίσεις σε γνωστά στέκια.

Τώρα οι Παπιγιόν επιστρέφουν, για να δώσουν για άλλη μια σεζόν χρώμα και ήχο στις νύχτες μας!

 

Οι Παπιγιόν Band αποτελούνται από τους:

Άγγελο Αυγουστή - Τραγούδι

Κωνσταντίνο Κυριάκου - Τραγούδι

Χρίστο Χόπλαρο - Κιθάρα

Στέλιο Γερασίμου - Keyboards

Πέτρο Κκάλλη - Drums


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ