5 εμφανίσεις των δικών μας Πρώτων Κυριών στο Λευκό Οίκο που έφεραν τα πάνω κάτω

Μπορεί τα ράσα να μην κάνουν τον παπά, κάνουν όμως την παπαθκιά. 


Article featured image
Article featured image

Μπορεί να μην είμαστε ειδικοί σε θέματα μόδας, αλλά όταν κάτι γίνεται fashion statement δεν μπορείς να μην το σχολιάσεις.

Με αφορμή την καθιερωμένη φωτογραφία των προέδρων κρατών μετά συζύγων που δημοσιεύεται κάθε χρόνο από το δείπνο που παραθέτει ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ, έπειτα από τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, επιλέξαμε τις 4 εμφανίσεις των δικών μας Πρώτων Κυριών και τις σχολιάζουμε με… μπόλικο χιούμορ.

 

Το σιθρού της καρδιάς μας

Όταν η κυρία Άντρη Αναστασιάδη κλήθηκε να εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Λευκό Οίκο και να φωτογραφηθεί με το τότε προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, Ομπάμα, ήξερε ότι έπρεπε να κάνει εντύπωση και να γράψει ιστορία και το δίχως άλλο τα κατάφερε. Η σιθρού αποκαλυπτική μπλούζα που επέλεξε να φορέσει, συνδυασμένη με ένα μαύρο καμπάνα παντελόνι, σχολιάστηκε ποικιλότροπος και έγινε viral θέμα σε κυπριακά και ελλαδικά site. Και μπορεί η ίδια λίγο αργότερα να υποστήριξε πως η μπλούζα δεν ήταν σιθρού, τα φλας την έκαναν, αλλά δυστυχώς για εκείνην δεν έχουμε πάθει ακόμα στραβισμό.     

 

 

Star Wars Reloaded

Προφανώς εμπνευσμένη από την θρυλική ταινία του George Lucas, η τότε πρώτη κυρία Έρση Αναστασιάδη επέλεξε για την καθιερωμένη φωτογραφία ένα φουτουριστικό μεταλιζέ φόρεμα συνδυασμένο με υποδήματα ίδιας αποχρώσεως και φυσικά ίδιο χρώμα πανωφόρι. Φήμες λένε ότι το εν λόγω φόρεμα αργότερα χρησιμοποιήθηκε ως αλουμινόχαρτο για να αποθήκευση τροφίμων και φυσικά των γνωστών handmade κουπεπιών της. 

      

 



Λουλούδι είσαι μόνη σου, πανάθεμα το μπόι σου 

Επίσης θα μπορούσαμε να της αφιερώσουμε και το Μάδαγες τις Μαργαρίτες ή το Μαργαρίτες να μαδάει, αν επέλεγε το ομώνυμο λουλούδι. Ωστόσο, γι' αυτή της την εμφάνιση η κυρία Αναστασιάδη ένιωθε λίγο Σοφία Βόσσου στην τοποθεσία Λευκός Οίκος και φόρεσε την άνοιξη σε φόρεμα μωβ αποχρώσεων, το οποίο χωρίς αμφιβολία συνδυάστηκε άψογα με τις ανθοστήλες στο background.   

 



Στα μαύρα έχω ντυθεί

Εμφανώς πιο λιτό από το προηγούμενο, η κυρία Χριστόφια σε αυτή της την εμφάνιση επέλεξε ένα total black look που στην κυριολεξία έριξε πάνω της, αφού της έπεφτε λίγο μπόλικο. Φανταζόμαστε ότι από μέσα πρέπει να έκρυβε μια φίζα χαλλούμια, ελιές, ζυμωτό ψωμί και φυσικά ένα τάππερ με κουπέπια. 

 

 

Σιθρού η (μικρή) Επιστροφή

Η κυρία Αναστασιάδη αγαπάει το σιθρού και δεν ντρέπεται γι' αυτό. Στην τελευταία της εμφάνιση, ωστόσο, επέλεξε να το φορέσει σε μικρότερη έκταση αφήνοντας περισσότερα στη φαντασία του κοινού. Chic! 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ