Κάποιοι τόλμησαν να περάσουν ένα ολόκληρο βράδυ στο Βερεγγάρια για να το φωτογραφίσουν

Βραδινές (και όχι μόνο) φωτογραφίες από το απόκοσμο και για πολλούς στοιχειωμένο ξενοδοχείο, λίγο πριν το επίσημο τέλος.

 


Η είδηση έγινε γνωστή πριν μερικές ημέρες, όταν ανακοινώθηκε από τη διαχειρίστρια εταιρεία –την Τράπεζα Κύπρου- ότι το ξενοδοχείο Βερεγγάρια πρόκειται να δημοπρατηθεί με στόχο να εισπράξει το ποσό των €2.360.000. Ο πλειστηριασμός θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν το ακίνητο το οποίο περιλαμβάνει 26.520 τ. μ γης και το κτήριο που καλύπτει 4.980 τ.μ.

Παράλληλα, όπως πληροφορούμαστε μαζί με το ακίνητο του Βερεγγάρια σε πλειστηριασμό βγαίνει και το ακίνητο της Ζήνας Κάνθερ, το οποίο επίσης ανήκει στην Τράπεζα Κύπρου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

Λίγο πριν τον πλειστηριασμό, που στην ουσία θα σημάνει και το τέλος του εμβληματικού και γεμάτου ιστορίες ξενοδοχείου ως έχει, η ομάδα της Cyprus From Air ανηφόρησε στον Πρόδρομο και στο ακίνητο του Βερεγγάρια για να το φωτογραφίσει ίσως για τελευταία φορά.

Για να πετύχουν το αποτέλεσμα που ήθελαν, παρέμειναν στο σημείο όλο το βράδυ, φωτογραφίζοντας τις διάφορες γωνιές του ξενοδοχείου.


Σχετικα

Αυτό συμβαίνει όταν 4 μαμάδες αποφασίζουν να γυρίσουν πορνό

Οι 6 πολυβραβευμένες ταινίες που θα δούμε φέτος στο τμήμα VIEWFINDER

Παφίτης καλλιτέχνης μας καλεί να φωτογραφίσουμε τις πόρτες και τα κατώφλια που μας καθόρισαν

Οι Κύπριοι φέτος είναι πιο ευτυχισμένοι από πέρσι και λιγότερο ευτυχισμένοι από του χρόνου

Έρχεται Κύπρο η ελληνική μπάντα που πέτυχε πραγματική διεθνή καριέρα

Μοναδικές εικόνες από το φράγμα του Κούρη. Για μισό λεπτό όμως...