Έρχεται στην Κύπρο το πιο ενημερωμένο συνέδριο της χρονιάς

Πρέπει να είσαι παρών. 

 


Article featured image
Article featured image

Το Media Summit, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο συνεδριακό κέντρο φιλοξενία , θα συγκεντρώσει το σύνολο του κλάδου της Επικοινωνίας, θα επιχειρήσει να απαντήσει σε κρίσιμα στρατηγικά ερωτήματα και να καλύψει φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την αγορά. Διεθνείς ομιλητές και ανώτατα στελέχη από τους μεγαλύτερους διαφημιζόμενους, media και ad agencies καθώς και premium publishers και broadcasters θα μοιραστούν  τα δικά τους insights και θα επιχειρήσουν μια θέαση για το μέλλον του κλάδου και της εξέλιξής του.

Ανάμεσά τους ο Nahim Mehenni, Regional Sales Director - Advertising των The New York Times, ο Andrei Kaigorodov, Creative Strategist της M&C Saatchi Milano, ο Παναγιώτης Αθανάσαινας, Media & Connections Insights Senior Manager, CE Europe, της The Coca-Cola Company, η Head of Media Effectiveness and Performance για το ISBA (Institute of Standards for British Advertisers) Clare O’Brien και  ο Κωνσταντίνος Καμάρας, Chairman Emeritus του IAB Europe.

Το Media Summit είναι μια διοργάνωση της Boussias Communications. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.mediasummitcy.com.

 

Παρουσιάζει: Τράπεζα Κύπρου

Χορηγός: Ζορμπάς Catering

Διοργανωτής: Boussias Communications

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ