Η Starbucks κάνει δυνατό come back ανοίγοντας το πρώτο Brew Bar στην Κύπρο

Ένα εντελώς καινούργιο και διαφορετικό concept απ’ ότι έχουμε συνηθίσει έως σήμερα.

 


Με τη Λεμεσό να κάνει την αρχή, η Starbucks μόλις άνοιξε το πρώτο Brew Bar Starbucks® στην Κύπρο, όπου για πρώτη φορά οι λάτρεις του καφέ μπορούν να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία Starbucks® που περιλαμβάνει εναλλακτικές μεθόδους εκχύλισης, αλλά και τη βελούδινη γεύση του Nitro Cold Brew.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται παρά το υφιστάμενο στη Λεωφόρο Μακαρίου στον Εναέριο και έχει ένα εντελώς διαφορετικό concept, καθώς φιλοξενεί ένα ολοκληρωμένο Brew Bar με μοναδικές επιλογές καφέ που διατίθενται κατ’ αποκλειστικότητα. Σε αυτό, οι φανατικοί του καφέ μπορούν να δοκιμάσουν επιτέλους, κατά αποκλειστικότητα, το Nitro Cold Brew, αλλά και εναλλακτικές μεθόδους εκχύλισης. 

 Με το Nitro Cold Brew, τα Starbucks® παίρνουν τον καφέ Cold Brew σε ένα άλλο επίπεδο. O νέος καφές Nitro Cold Brew σερβίρεται παγωμένος από την κάνουλα, στο εντυπωσιακό μπαρ του καταστήματος, και προέρχεται από την ένωση του καφέ Cold Brew με άζωτο, το οποίο ενισχύει τη γλυκύτητα του, προσδίδοντας του ταυτόχρονα βελούδινη υφή και κρεμώδη γεύση.

 Παράλληλα, στο νέο Brew Bar Starbucks® διατίθενται και εναλλακτικές μέθοδοι εκχύλισης καφέ: Coffee Press μέσω του οποίου αναδεικνύεται ιδανικά το γευστικό προφίλ, η ένταση και τα αρώματα του καφέ, Pour Over που προφέρει ισορροπημένη, καθαρή γεύση και πλούσια αρώματα, χάρη στην εκχύλιση μέσω χάρτινου φίλτρου και Chemex  που παρέχει εκλεπτυσμένη, καθαρή γεύση και πλήρες γευστικό προφίλ, χάρη στη διαδικασία εκχύλισης μέσω μικροφίλτρου.

 Το νέο κατάστημα αποτελεί ένα μοντέρνο χώρο που προβάλλει το Regional Modern σχεδιαστικό concept των Starbucks®, δίνοντας έμφαση στην παράδοση του καφέ, στις σχέσεις με την τοπική κοινωνία, αλλά και τη δημιουργία ενός άνετου και φιλόξενου περιβάλλοντος.

Τo νέο Starbucks® είναι καθημερινά ανοικτό από τις 08:00 το πρωί μέχρι και τις 00:00 το βράδυ και Παρασκευή με Κυριακή μέχρι τις 00:30.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ