Μέγας Χορηγός και ονοματοδότης του 1ου Μαραθωνίου Λευκωσίας η Medochemie

Μέγας Χορηγός και ονοματοδότης του 1ου Μαραθωνίου Λευκωσίας, η φαρμακοβιομηχανία Medochemie, η οποία στo πλαίσιo της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει δυναμικά την πραγματοποίηση του Medochemie Nicosia Marathon.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie κ. Νίκος Χρηστίδης, αναφερόμενος στο μεγάλο αθλητικό γεγονός και στη φιλοσοφία του Μαραθωνίου, υπογράμμισε τη συμβολή του αθλητισμού στην ευεξία του σώματος και της ψυχής. Η εταιρεία Medochemie σημείωσε, στηρίζει έμπρακτα τέτοιου είδους προσπάθειες, προωθώντας τον αθλητισμό και τις δραστηριότητες του ως θετικό πρότυπο ζωής, ιδιαίτερα για τους νέους, αλλά και για την υγιή ανάπτυξη της κοινωνίας μας. Ο αθλητισμός πρόσθεσε, αποτελεί διαχρονική αξία και δημιουργική απασχόληση για μικρούς και μεγάλους, ενώ επεσήμανε ότι από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα η σημασία του αθλητισμού είναι μεγάλη, καθώς στοχεύει στη συστηματική σωματική καλλιέργεια, στην πνευματική και ηθική ανάπτυξη και στην κοινωνικοποίηση.

Η Medochemie τόνισε ο κ. Χρηστίδης, καλεί όλους τους πολίτες της Κύπρου και ειδικότερα της Λευκωσίας ανεξαρτήτως ηλικίας, να ενημερωθούν για τις ειδικές διαδρομές που θα πραγματοποιηθούν στo πλαίσιo του Medochemie Nicosia Marathon και να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, της χαράς και της ζωής. Αναλαμβάνοντας κατέληξε, την πρόκληση για αναμέτρηση με άλλους δρομείς, θα αναγνωρίσουν τα όρια και τις δυνατότητες τους μέσα από μια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία.

Web: www.nicosiamarathonrun.com 

Tel: 70088100,  FB: Medochemie Nicosia Marathon


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ