10 καμένα tweets του Πάνου Καμμένου όσο ήταν ακόμη Υπουργός Άμυνας

Ένας ελάχιστος φόρος τιμής στον πιο «μάχιμο» Υπουργό της Ελλάδας τις τελευταίες δεκαετίες.

 


Article featured image
Article featured image

Αποτέλεσε τον πουλέν του Αλέξη Τσίπρα, αφού χωρίς τη συνεργασία του, ή καλύτερα χωρίς τη ψήφο εμπιστοσύνης του, κυβέρνηση δεν θα σχηματιζόταν και θα κάναμε εκλογές στην Ελλάδα μέχρι το 15ο μνημόνιο.

Ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος μαζί με τους ΑΝΕΛ παρά τις εθνικές διαφωνίες τους με την κυβέρνηση Τσίπρα αποδέχτηκε να συνεργαστεί, καθώς καλές οι εθνικές αξίες, αλλά χωρίς ένα υπουργείο πώς να τις διατηρήσεις.

Και κάπως έτσι πορευτήκαμε τα τελευταία χρόνια, με τον Πάνο Καμμένο να νιώθει κομάντο στο Υπουργείο Άμυνας, κάνοντας πυκνά συχνά δηλώσεις, tweets και πράξεις που δεν θα τις περίμενες από έναν υπουργό που υπηρετεί το νευραλγικό πόσο του Υπουργείου Άμυνας.

Αγαπημένο του εργαλείο το Twitter, το οποίο μάλλον πέρασε για private chat room μεταξύ φίλων, και κυριολεκτικά έγραφε ότι του κατέβαινε στο κεφάλι, χωρίς να υπολογίζει ότι τον παρακολουθεί και τον διαβάζει κόσμος.

Tweets που άφησαν ιστορία και σίγουρα θα μας σημαδεύουν για πολλά χρόνια. Τώρα, λοιπόν, που πλέον είναι απερχόμενος μαζέψαμε 10 tweets – ύμνο της εθνικής αντίστασης για να έχουμε να θυμόμαστε.



Με την πολύτιμη βοήθεια του Luben

 

Σχετικό άρθρο: Αυτό είναι ίσως το πιο «καμένο» tweet του Ελλαδίτη Υπουργού Άμυνας

 


 

 




 




 





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ