Έξι έντεχνοι καλλιτέχνες που έκοψαν τα μαλλιά τους και μας αποσυντόνισαν

Ο καλλιτέχνης ο σωστός, ο έντεχνος θέλει μακρύ μαλλί και μούσια για να δείξει. 

 


Article featured image
Article featured image

Μπήκαν στη ζωή μας πριν χρόνια, με τον κάθε έναν από αυτούς από το δικό του μετερίζι να διαμορφώνει την έντεχνη ελληνική μουσική σκηνή και να αφήνει το στίγμα του. Και παρότι δεν πιστεύουμε σε έντεχνους και άτεχνους καλλιτέχνες, τους ονομάζουμε έτσι για χάρη της συζήτησης.

Όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι εν λόγω κύριοι, πλάσαραν τον εαυτό τους με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Μακρύ μαλλί, λίγο χύμα, λίγο φλου, λίγο του δρόμου, λίγο φρι σπιριτ. Βέβαια η μουσική τους ήταν αυτή που τους ξεχώρισε και τους κράτησε ζωντανούς μέσα στα χρόνια, ωστόσο και η εμφάνιση έπαιξε το ρόλο της, καθώς ήταν συνυφασμένη με την κουλτούρα που προωθούσαν.

Παρόλα αυτά, τα χρόνια πέρασαν, οι ίδιοι άλλαξαν εμφανισιακά και κάποιοι απ’ αυτούς και μουσικά και αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα πιο γιάπικο στιλ, πιο συγυρισμένο που να αρμόζει με τις προσταγές της εποχής ή επειδή πολύ απλά επειδή βαρέθηκαν να περιποιούνται τη μακριά τους χαίτη, γιατί το μακρύ μαλλί θέλει κόπο.

Πιο κάτω 6 καλλιτέχνες του έντεχνου, που έκοψαν τα μαλλιά τους εδώ και χρόνια και ακόμη δεν μπορούμε να τους συνηθίσουμε. 

 

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ακόμη κι έτσι, τον αγαπάμε



 





Γιάννης Κότσιρας: Δεν τον λες και ακριβώς έντεχνο



 

Χρήστος Θηβαίος: Η αλήθεια είναι πως το κοντό μαλλί, ταιριάζει καλύτερα στο νέο του (καλλιτεχνικό) εαυτό



 

 



Παντελής Θαλασσινός: Νομίζω δεν χρειάζεται να πούμε ποιο κούρεμα μας αρέσει περισσότερο



 

 

Βασίλης Λέκκας: Ψιλοαδιάφορη η αλλαγή



 

Βαγγέλης Γερμανός: Δεν θυμόμασταν καν ότι είχε μακρύ μαλλί


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ