Ο Φίλιππος βρήκε ένα ξεχασμένο φιλμ 30 χρόνων και αναζητά τον ιδιοκτήτη του

Το άτομο που τις βρήκε, έστειλε το υλικό στη CITY με την ελπίδα να βρεθεί ο κάτοχός του.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία βρήκαμε σήμερα το πρωί στο inbox μας από τον Φίλιππο Παττίχη, ο οποίος σε μία εξόρμησή του στο χωριό Πάνω Αμίαντο, βρήκε σ’ ένα εγκαταλειμμένο σπίτι τρία φωτογραφικά φιλμ των 110.

«Τα μαζέψαμε και τα στείλαμε για επεξεργασία. Τα δυο φιλμ δεν έδωσαν κάτι, το τρίτο φιλμ, ωστόσο, ήταν γεμάτο με φωτογραφίες από μία βάπτιση», λέει ο Φίλιππος.

50041762_220507665558002_2266128610563719168_n.jpgΟι φωτογραφίες, όπως αναφέρει στη CITY, λόγω παλαιότητας δεν είναι πολύ καθαρές ωστόσο για τους πρωταγωνιστές ίσως να σημαίνουν πολλά. «Με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς οι φωτογραφίες πρέπει να χρονολογούνται μεταξύ του 1985-87. Την πιο κάτω φωτογραφία την έχω κοινοποιήσει αρκετές φορές στο διαδίκτυο, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα προς το παρόν. Ελπίζω, παρόλα αυτά, ότι κάποιος θα αναγνωρίσει κάποιον και θα ανακαλύψουμε τον κάτοχο του άλμπουμ. Δεν θα χρησιμοποιήσω άλλες φωτογραφίες διαδικτυακά, όμως αν βρεθεί ο ιδιοκτήτης ή άτομο που βρίσκεται στη φωτογραφία, θα τους τις αποστείλω ηλεκτρονικά», ξεκαθαρίζει ο κύριος Παττίχης.

«Ίσως όλο αυτό να ακούγεται πολύ ρομαντικό, αλλά μόνο οι αναμνήσεις που θα ξυπνήσουμε σε κάποιον, είναι ανεκτίμητες», συμπληρώνει.

Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι για τη συγκεκριμένη φωτογραφία ή αναγνωρίζει κάποιο από τα πρόσωπα μπορεί να στείλει σχετικό email στο info@cityfreepress.com.cy ή να επικοινωνήσει απευθείας με τον Φίλιππο Παττίχη.

Σχετικα

Ναι μεν υπάρχουν κανόνες, αλλά...

Ήταν το Switch Song η καλύτερη στιγμή του τελικού;

Ενοχλημένοι από τη Μαντόνα φαίνεται να είναι οι διοργανωτές

Η ανέλπιστη κίνηση των Ισλανδών στο green room λίγο πριν τελειώσει η Eurovision

Σήμερα θυμόμαστε

Πώς «είδαν» την Τάμτα οι τουϊτεράδες