Αναγνωρίζεις τον κυριούλη στη φωτογραφία;

Ναι, καλά κατάλαβες αυτός είναι.

 


Article featured image
Article featured image

Το θέμα είναι, όμως, ότι αυτός ο τύπος που συγκαταλέγεται στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, που είναι παγκοσμίως γνωστός και η εταιρεία του άλλαξε το ρου της σύγχρονης τεχνολογικής ιστορίας, στέκεται στην ουρά για να πάρει ένα μπέργκερ με πατάτες αξίας το πολύ 10 δολαρίων.

Ο Bill Gates εθεάθη το περασμένο Σαββατοκύριακο να περιμένει στην ουρά του μπεργκεράδικου Dick's Drive-In στο Σιάτλ, για να παραλάβει το γεύμα του, προς μεγάλη έκπληξη των παρευρισκομένων που έσπευσαν να τον φωτογραφήσουν.

Ο ιδρυτής της Microsoft, του οποίου η περιουσία ξεπερνά τα 95,5 δισ. δολάρια, περίμενε υπομονετικά στο τσουχτερό κρύο με τα χέρια στην τσέπες, φορώντας ένα κόκκινο πουλόβερ, γκρι παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Η καζουαλ εμφάνιση του 63χρονου μεγιστάνα σχολιάστηκε εκτενώς στα social media, όταν ένας πρώην υπάλληλος της Microsoft κοινοποίησε την φωτογραφία του Γκέιτς να περιμένει στην ουρά σε μια ομάδα στο Facebook.

«Έχει σχεδόν 100 δισ., διευθύνει τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό οργανισμό στον κόσμο αλλά στέκεται στην ουρά για να πάρει ένα μπέργκερ, πατάτες και κοκα κόλα σαν όλους εμάς. Έτσι φέρονται οι πραγματικοί πλούσιοι άνθρωποι, σε αντίθεση με τον φιγουρατζή στον Λευκό Οίκο», έγραψε ο Mike Galos στην ανάρτησή του.

Τα υπόλοιπα τροφή για σκέψη για τους εγχώριους.

 


 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ