Η οικογένεια Schumacher εξέδωσε μόλις επίσημη ανακοίνωση

Πάνε ήδη πέντε χρόνια από τη μέρα που ο θρύλος της F1 τραυματίστηκε σοβαρά και ενώ μέχρι τώρα η οικογένειά του σπανίως έδινε πληροφορίες, μια επίσημη ανακοίνωση εκδόθηκε πριν από λίγο.

 


Article featured image
Article featured image

Η ανακοίνωση έρχεται μια μέρα πριν ο Σουμάχερ γιορτάσει τα γενέθλιά του καθώς αύριο (3/1) κλείνει τα 50.

Η επίσημη ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στην σελίδα του θρύλου της Formula 1 στο Facebook.

 

«Είμαστε χαρούμενοι που θα γιορτάσουμε αύριο τα πεντηκοστά γενέθλια του Μίκαελ μαζί σας και σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που θα το κάνουμε μαζί.

Ως δώρο για εκείνον, εσάς και εμάς, το Keep Fighting Foundation δημιούργησε ένα virtual μουσείο. Η επίσημη εφαρμογή Michael Schumacher θα είναι διαθέσιμη από αύριο, ώστε να μπορούμε όλοι μαζί να θυμηθούμε τις επιτυχίες του. Η εφαρμογή είναι ένα ακόμα ορόσημο στην προσπάθειά μας να είμαστε δίκαιοι απέναντί του αλλά και απέναντι σε εσάς γιορτάζοντας τα επιτεύγματά του.

Σας ευχόμαστε να διασκεδάσετε αρκετά με την εφαρμογή. Ο Mίκαελ μπορεί να είναι περήφανος για όσα έχει πετύχει, το ίδιο είμαστε κι εμείς! Γι’ αυτό θυμόμαστε τις επιτυχίες του με την έκθεση της Προσωπικής Συλλογής του στην Κολωνία, δημοσιεύουμε αναμνήσεις στα social media και συνεχίζουμε το φιλανθρωπικό του έργο μέσω του Keep Fighting Foundation. Θέλουμε να θυμόμαστε και να γιορτάζουμε τις νίκες του, τα ρεκόρ του, τον ενθουσιασμό του.

Μπορείτε να είστε σίγουροι πως είναι στα καλύτερα δυνατά χέρια και πως κάνουμε οτιδήποτε είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον βοηθήσουμε. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας για το γεγονός ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του, διατηρώντας, όπως πάντα, την ιδιωτικότητα που επιθυμούσε για ευαίσθητα ζητήματα, όπως αυτό της υγείας.

Την ίδια ώρα, σας ευχαριστούμε πολύ για τη φιλία σας και ευχόμαστε να έχετε χαρούμενο και γεμάτο υγεία 2019».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ