Ο λόγος που σταματάει το αλκοόλ για 18 χρόνια η Αν Χάθαγουεϊ

Μετά το πάρτι με τον Μάθιου Μακόναχι και τη σύζυγό του Καμίλα Άλβς, η Αν Χάθαγουεϊ δηλώνει ότι σταματάει το αλκοόλ για τα επόμενα 18 χρόνια.

 


Article featured image
Article featured image

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα καλεσμένη της Έλεν Ντετζένερες και μίλησε μεταξύ άλλων για μια νύχτα την οποία δεν θέλει να θυμάται, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Serenity» με συμπρωταγωνιστή τον Μακόναχι, στον Μαυρίκιο.

«Ήπιαμε καθόλη τη διάρκεια της νύχτας και την επόμενη ημέρα έπρεπε να πάω σε μια συνάντηση με τον σκηνοθέτη μας Στίβεν Νάιτ». Εκείνη την ώρα, η Χάθαγουεϊ ρώτησε το κοινό αν έχει πάει ποτέ σε συνάντηση, έχοντας hangover. «Παραπατούσα με το ένα μάτι ανοιχτό και προσπαθούσα να τον πείσω για συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον χαρακτήρα που επρόκειτο να υποδυθώ».

Και συνεχίζει: «Οπότε στο τέλος είπα: ακούστε, έχω μια εξομολόγηση να κάνω. Ήμουν μεθυσμένη όλη την ώρα στο μίτινγκ. Και τότε εκείνος είπε: Αλήθεια; Δεν το κατάλαβα. Δυο μέρες αργότερα είχαμε και δεύτερο μιτινγκ, πήγα νηφάλια και τότε είπε: Τώρα καταλαβαίνω τη διαφορά».

Ωστόσο, αυτή τη συνάντηση δεν αποτέλεσε το μοναδικό κίνητρο που έκανε την ηθοποιό να σταματήσει να πίνει.

Ο δίχρονος γιος της Τζόναθαν, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση.

«Σταμάτησα να πίνω τον Οκτώβριο και θα το τηρήσω για 18 χρόνια. Δεν θα πίνω όταν ο γιος μου είναι στο σπίτι γιατί δεν μου αρέσει ο τρόπος που το κάνω και είναι σε ηλικία που με χρειάζεται συνέχεια τα πρωινά. Μια μέρα τον πήγα στο σχολείο. Δεν οδηγούσα αλλά είχα χανγκοβερ και είπα: αρκετά».

Πηγή: Huffingtonpost


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ