Μπορεί να μην υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία, κινητό, όμως, υπάρχει

Το νέο smartphone παρουσιάστηκε, χθες, στην αγορά και εκτός από αγοραστές αναζητεί και όνομα.

 


Article featured image
Article featured image

Δεν ξέρουμε τι άλλο μας επιφυλάσσει το τεχνολογικό μας μέλλον, προς το παρόν, όμως, τα όσα βιώνουμε είναι πολλά για να τα αφομοιώσει το αναλογικό μυαλό μας.

Αυτή τη φορά, το μεγάλο βήμα έκανε η κινεζική εταιρεία Xiaomi, η οποία παρουσίασε το πρώτο smartphone που διπλώνει στα τρία. Η εταιρεία έκανε χθες σχετική ανάρτηση στο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, καλώντας μάλιστα τον κόσμο να προτείνει ονόματα για τη νέα συσκευή.   

Το σχετικό βίντεο έχει ήδη 3,5 εκατομμύρια προβολές και έχει προσελκύσει χιλιάδες σχόλια, σύμφωνα με το BBC.

Σύμφωνα με το TheVerge.com, η συγκεκριμένη συσκευή φαίνεται πιο πρακτική στη χρήση από άλλα κινητά που διπλώνουν και έχουν παρουσιαστεί ήδη.   

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή πώλησης του κινητού, ούτε και το πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά.   

Οι εταιρείες Samsung και Royole (ήταν η πρώτη το 2018) έχουν ήδη παρουσιάσει κινητά που διπλώνουν σαν πορτοφόλι, αλλά μόνο στα δύο.

 Κάτι ανάλογο αναμένεται να παρουσιάσει και η κινεζική Huawei εντός του 2019.   Η Google έχει δηλώσει ότι ήδη εργάζεται πάνω σε μια νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, που θα υποστηρίζει τις συσκευές που διπλώνουν.   

Οι αναλυτές θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι οι καταναλωτές θα δείξουν ενδιαφέρον για τέτοιες συσκευές, αλλά εκφράζουν επιφυλάξεις κατά πόσο μια συσκευή που διπλώνει, θα είναι και πιο επιρρεπής σε προβλήματα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ