Τα brands του Stoli Group στο portfolio της Laiko Cosmos Trading Ltd

Το Stoli Group και η εταιρεία Laiko Cosmos Trading ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους που περιλαμβάνει την αποκλειστική διανομή και προώθηση όλων των brands του Stoli Group στην Κυπριακή αγορά.

 


Article featured image
Article featured image

Με κύριο brand τη Stolichnaya® Premium Vodka που κατέχει την ηγετική θέση στην κατηγορία της premium vodka στην Κυπριακή αγορά, η συνεργασία περιλαμβάνει και τα ακόλουθα brands: elit® Vodka, Bayou® Rum, Cenote® Tequila, Kah® Tequila and Se Busca® Mezcal.

Ο Βασίλης Πετρίδης, CEO της Laiko Cosmos Trading δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία αυτή: “Eίμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι και υπερήφανοι που το Stoli Group εμπιστεύθηκε τα brands του στην εταιρεία μας. Είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή τους στην Κυπριακή αγορά, όπως άλλωστε κάνουμε συστηματικά με όλες τις συνεργασίες μας, σε όλες τις κατηγορίες που δραστηριοποιούμαστε. Με αυτή τη νέα στρατηγικής σημασίας συνεργασία, που αλλάζει πλέον τα δεδομένα στην Κυπριακή αγορά, η Laiko Cosmos Trading διευρύνει το υπάρχον portfolio της με ακόμα περισσότερα premium brands, ικανοποιώντας τις ανάγκες πελατών και καταναλωτών μέσω των 4.000 και πλέον σημείων πώλησης που καλύπτει το δίκτυο της, σε όλα τα κανάλια διανομής.”

 Εκ μέρους του Stoli Group, ο Αντρέας Ιωαννίδης, Managing Director – International Distribution, δήλωσε μετά την υπογραφή της συμφωνίας: “Στα πλαίσια της στρατηγικής για την ανάπτυξη των brands του Stoli Group, προχωρήσαμε στη συνεργασία αυτή βασιζόμενοι στην εμπειρία και ικανότητα που διαχρονικά έχει επιδείξει η Laiko Cosmos Trading στο να αναπτύσσει και να εδραιώνει όλα τα brands που διαχειρίζεται στην Κυπριακή αγορά, μέσω επιτυχημένων στρατηγικών marketing και ενός ευρέως δικτύου διανομής. Στο σημείο αυτο θα ήθελα να ευχαριστήσω την A.C.M Christofides για τη συνεργασία μας και τη συνεισφορά της στην επιτυχή πορεία της Stoli στην Κύπρο.”

Η διανομή των προϊόντων του Stoli Group από την Laiko Cosmos Trading πρόκειται να ξεκινήσει την 1η Απριλίου.Σχετικά με την Laiko Cosmos Τrading: 

Η Laiko Cosmos Trading είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής στη Κυπριακή αγορά. Αντιπροσωπεύει έναν μεγάλο αριθμό τοπικών και διεθνώς αναγνωρισμένων και εδραιωμένων brands τροφίμων και ποτών, καλύπτοντας με δικό της δίκτυο όλα τα κανάλια διανομής και περιοχές της Κύπρου.Σχετικά με το Stoli Group:

Το Stoli Group παράγει, διανέμει και διαχειρίζεται το portfolio οινοπνευματωδών ποτών της SPI. Κατ΄αρχήν παγκοσμίως γνωστό για τη Stolichnaya® Vodka, το Stoli Group έχει επεκτείνει το portfolio του τα τελευταία χρόνια με περισσότερα premium brands. Το Group έχει παρουσία σε περισσότερες από 200 χώρες στον κόσμο, μέσω ενός δικτύου που ξεπερνά τους 200 διανομείς.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ