Τι πιστεύεις πως υπάρχει μέσα στο κουτί της φωτογραφίας;

Μεγάλα αλάνια οι Ολλανδοί!

 


Article featured image
Article featured image

Μια startup εταιρία από την Ολλανδία, η VanMoof, βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να «ξεγελάσει» τις μεταφορικές που δεν πρόσεχαν τα ποδήλατα που τους έστελναν τα ποδήλατα.

Τα ποδήλατά τους είναι φουτουριστικά, μοντέρνα, μπελαλήδικα και εύθραυστα. Και οι μεταφορικές δεν τα πρόσεχαν, και οι πελάτες έπαιρναν τηλέφωνα και κάνανε παράπονα για γρατσουνιές και για σημάδια.

 

 

Όλο αυτό φυσικά σημαίνει τεράστιο κόστος, αφού η VanMoof έπρεπε να αντικαθιστά τα προϊόντα με τις γρατσουνιές. Οι τύποι λοιπόν έπρεπε κάτι να κάνουν. Και τι έκαναν;

Μια οποιαδήποτε εταιρία θα άλλαζε το περιτύλιγμα (που σημαίνει περισσότερα έξοδα!). Ή θα έβαζε τις φωνές στη μεταφορική (που σημαίνει τσακωμούς και πιθανά παραπάνω έξοδα). Οι τύποι λοιπόν, έκαναν... αυτό!

 

«Αναρωτηθήκαμε, τι αγαπάνε οι Αμερικάνοι; Τι θα έκανε τους μεταφορείς λίγο πιο προσεκτικούς, λίγο πιο τρυφερούς με το πακέτο μας; Και τότε σκεφτήκαμε: τηλεόραση!» λένε τα αλάνια από την Ολλανδία.

 

 

Κι ενώ θα μπορούσαν πολλοί να κατηγορήσουν την εταιρία για εξαπάτηση, στην πραγματικότητα... κανείς δεν μπορεί! Γιατί μπορεί να βάλανε την plasma στο κουτί τους, όμως πουθενά δεν έγραψαν ότι μέσα στο κουτί υπάρχει τηλεόραση. Κατάφεραν νομιμότατα να λύσουν το πρόβλημά τους, να κερδίσουν χρήματα, να γεμίσουν ποδήλατα τον κόσμο και να μας τρελάνουν με την ευρηματικότητά τους!

 

 

Με πληροφορίες από Provocateur


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ