Σε μία εξαιρετικής σημασίας κίνηση προχώρησε η Cyta

Είναι ο πρώτος οργανισμός στην Κύπρο που προχώρησε σε μία τέτοια ενέργεια.

 


Article featured image
Article featured image

Η Cyta έγινε ο πρώτος οργανισμός στη χώρα μας που υπογράφει τον Εθνικό Καταστατικό Χάρτη της Διαφορετικότητας στο Χώρο Εργασίας (Diversity Charter).

Τον Χάρτη υπέγραψε εκ μέρους της Cyta, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής, κ. Ανδρέας Νεοκλέους, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2019, στα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού στη Λευκωσία.

Ο Εθνικός Καταστατικός Χάρτης της Διαφορετικότητας στο Χώρο Εργασίας εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ “DIMAIN”, με Εθνικό Εταίρο το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας (Center for Social Innovation). Στόχος του είναι η προώθηση της διαχείρισης της διαφορετικότητας και της ένταξης, καθώς και η διασφάλιση ίσων ευκαιριών στον εργασιακό χώρο.

Η Cyta, ηγέτης στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και των Κυπριακών επιχειρήσεων, διαχρονικά ακολουθεί τις υπάρχουσες νομοθεσίες και αποτελεί οργανισμό-παράδειγμα για τις εργασιακές του συνθήκες. Με την υπογραφή αυτού του Χάρτη, η Cyta καθίσταται πρωτοπόρος, όχι μόνο στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών, αλλά και στο πεδίο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σηματοδοτώντας με έμφαση τη βαρύτητα που της προσδίδει.

Όπως ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, κ. Αντρέας Νεοκλέους, «Υπογράφοντας τον Εθνικό Καταστατικό Χάρτη της Διαφορετικότητας στο Χώρο Εργασίας, αναγνωρίζουμε ότι μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και ταυτόχρονα αποδεικνύουμε ότι η επιχειρηματική αριστεία αποτελεί διαχρονική μας επιδίωξη και κομμάτι του DNA μας. Μπορούμε και οφείλουμε να βελτιώσουμε τις διαδικασίες μας, τον τρόπο που επικοινωνούμε και συμπεριφερόμαστε, την ίδια την κουλτούρα μας, διασφαλίζοντας, με οδηγό μας τον Χάρτη, ότι η Cyta προσφέρει ένα εργασιακό περιβάλλον αποδοχής και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ελεύθερο από προκαταλήψεις».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ