Η νέα άφιξη στο κέντρο της Λευκωσίας που παίρνει τη θέση γνωστού εστιατορίου

Αναμένεται να λειτουργήσει την άνοιξη.

 


Article featured image
Article featured image

Φωτογραφία αρχείου



Αρχές Δεκεμβρίου 2018, είχε ανακοινωθεί επίσημα ότι κλείνει το γνωστό βραζιλιάνικο εστιατόριο της πρωτεύουσας, Fogo & Brasa, χωρίς, ωστόσο, να αναφέρονται οι λόγοι που οι ιδιοκτήτες προχώρησαν σε αυτή την απόφαση.

Λίγο καιρό μετά, και συγκεκριμένα μόλις χθες, το CHECK IN CYPRUS, ανακοίνωσε πρώτο την άφιξη ενός νέου εστιατορίου στη θέση του Fogo & Brasa.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Check In, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη Μαρτίου, θα θυμίζει πολύ τα γνωστά αθηναϊκά μαγαζιά Nolan και Zurbanar, αφού θα φέρει την υπογραφή του γνωστού Ελλαδίτη interior designer Νίκου Αγγελίδη. 

Ο χώρος θα είναι χωρητικότητας 120 καθήμενων ατόμων και 150 ατόμων που θα μπορούν να απολαμβάνουν το ποτό τους στο μεγάλο μπαρ που προγραμματίζεται για να δημιουργηθεί στο χώρο.

Εκεί θα μπορείς να πας για ποτό χωρίς κράτηση στο μπαρ και να καθίσεις στους αναπαυτικούς του καναπέδες. Πρόκειται για ένα night out μαγαζί, υψηλής αισθητική που συνδυάζει την εκλεπτυσμένη κουζίνα με τη χαλαρή έξοδο για ποτό και μουσική.

Για περισσότερες πληροφορίες για το νέο αυτό εστιατόριο, μπορείτε να διαβάσετε στο Check In Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ