Κουπόνι για τζάμπα καφέ σε όποιον πήγαινε σήμερα στην εκκλησία [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης βρήκε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να προσελκύσει τους πιτσιρικάδες σήμερα στην εκκλησία, μιας και όλοι θα έμεναν σπίτια τους λόγω της γιορτής των τριών Ιεραρχών.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, ο Άνθιμος αποφάσισε να τους δελεάσει με τζάμπα καφέδες.

Έτσι, ανακοίνωσε δημόσια χτες με τη χρήση video πως καθιερώνει ειδική προσφορά για όσους μαθητές εκκλησιαστούν σήμερα Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, που είναι η γιορτή των Τριών Ιεραρχών. Αναλυτικά, όσοι βρεθούν μέσα στην εκκλησία θα πάρουν μια κάρτα από τους ιερείς, την οποία μετά θα μπορούν να εξαργυρώσουν με τζάμπα καφέ στις καφετέριες της πόλης.

 

 

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης:

«Ελάτε μόνοι σας κι ελεύθερα και οι ιερείς ξέρουν: Όσοι είστε μέσα στην εκκλησία θα σας δώσουν από μια ειδική κάρτα δική μας να πάτε σε όποια να πάτε σε όποια καφετέρια της πόλης θέλετε και να  πιείτε τον καφέ σας δωρεάν χωρίς να πληρώσετε . Οι καταστηματάρχες γνωρίζουν. Θα πάρουν τις κάρτες θα τις φέρουν σ’ εμένα και θα τους ξεπληρώσω εγώ. Έτσι ένα κέρασμα».

 

Απ' ότι μάθαμε, πάντως, από δημοσιεύματα, τα συγκεκριμένα κουπόνια έκαναν θραύση! Άντε και με κουπόνια για burger σύντομα...

 

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: Luben


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ