71χρονος έβαλε ούρα σε νεροπίστολο και επιτέθηκε στη γειτόνισσά του

Ατομική βόμβα!

Article featured image
Article featured image

Έχουμε κι αν έχουμε ακούσει τρόπους εκδίκησης μεταξύ γειτόνων που έρχονται σε διαπληκτισμό, αλλά κάτι αντίστοιχο η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ακούσει ξανά.

Ένας 71χρονος, ο Joel Benjamin, έβαλε τα ούρα του σ’ ένα νεροπίστολο και επιτέθηκε σε γειτόνισσά του, στην πολιτεία της Φλόριντα, Σύμφωνα με τις αναφορές, ο Joel Benjamin πλησίασε τη γειτόνισσά του και τις έριξε πολλές φορές, παντού, με το νεροπίστολο, το οποίο περιείχε ούρα του, διότι, όπως δήλωσε αργότερα στους αστυνομικούς, η γυναίκα τον κατασκόπευε, ως μέρος μιας δήθεν εκστρατείας κρατικής επιτήρησης.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην αστυνομία με τον 71χρονο να αντιμετωπίζει σήμερα ποινή φυλάκισης 30 ημερών, και πρόστιμο 1000 δολαρίων, ενώ του απαγορεύθηκε να έχει οποιαδήποτε επαφή με την 50χρονη γυναίκα -που δέχθηκε την επίθεση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Η πιο απομονωμένη εκκλησία στον κόσμο βρίσκεται χτισμένη πάνω σε έναν στενό βράχο

Article featured image

Πώς ένα μικροσκοπικό μόριο στον ιδρώτα μας μπορεί να σταματήσει τον ιό της γρίπης

Article featured image

Η Μόλι επανενώθηκε με την ιδιοκτήτριά του μία εβδομάδα αφότου έπεσε από έναν καταρράκτη