Εσύ ξέρεις τι είναι τα βιοδιασπώμενα ποτήρια;

Η χρήση πλαστικών συσκευασιών είναι τόσο διαδεδομένη στις μέρες μας, που ακόμα και όσοι έχουν ανεπτυγμένη οικολογική συνείδηση είναι πολύ δύσκολο να αποφύγουν τη χρήση τους.

Article featured image
Article featured image

Οι αριθμοί που αποτυπώνουν τη ρύπανση του περιβάλλοντος από την αλόγιστη χρήση πλαστικού έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο τις τελευταίες δεκαετίες, μετατρέποντας τους ωκεανούς μας σε ένα τεράστιο σκουπιδότοπο. Ως αποτέλεσμα, η απεξάρτησή μας από το πλαστικό πλέον αποτελεί μονοδρόμο για τη βιωσιμότητα του πλανήτη μας.

Το Original Chino, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αλλά και της συνεχούς εξέλιξης και βελτίωσης των προϊόντων του, προχωρά σε μία καινοτόμα αλλαγή στον τρόπο σερβιρίσματος των προιόντων γρανίτας, κι εμείς γουστάρουμε πολύ!

Από φέτος, το Original Chino αποφάσισε να αντικαταστήσει τα πλαστικά ποτήρια (για τα προιόντα γρανίτας που χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα) με βιοδιασπώμενα ποτήρια, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας Chino Slush, σε γεύσεις καφέ, σοκολάτα, φράουλα, μάνγκο και μούρα, στα νέα βιοδιασπώμενα ποτήρια, τριών μεγεθών.


earth_chino-01.jpg



Τα βιοδιασπώμενα αυτά ποτήρια δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον, ούτε αφήνουν μικροοργανισμούς στο χώμα, οι οποίοι προκαλούν διατάραξη της οικολογικής αλυσίδας και ρυπαίνουν το περιβάλλον.

Από το 2002 -που πρωτοβγήκαν στην κυπριακή αγορά- τα προϊόντα Chino έκαναν τη διαφορά στα προϊόντα γρανίτας, καθιστώντας τα ως πρωτοπόρα του είδους.

Γι’ αυτό άλλωστε και λίγα χρόνια αργότερα, το 2013, η εταιρεία αποφάσισε να ανοίξει τη γκάμα των προϊόντων της, εμπλουτίζοντας τις γεύσεις της με στιγμιαίο καφέ, εσπρέσο καφέ φίλτρου και καφέ φίλτρου με γεύση πραλίνα. Όσο αφορά τα προιόντα γρανίτας, το Original Chino χρησιμοποιεί μόνο φυσικά χρώματα στην παλέτα των γεύσεών του, όπως καφέ, σοκολάτα, φράουλα, μάνγκο και μούρα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ