Στις 10 Νοεμβρίου η Κύπρος θα γεμίσει με κλασσικά οχήματα

150 κλασικά οχήματα, σε τέσσερις ξεχωριστές πορείες από όλη την Κύπρο, δημιουργούν μια μοναδική Έκθεση Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων.

Article featured image
Article featured image

To Drive Safe App παρουσιάζει την Έκθεση Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων, Classic Journeys.

150 κλασικά οχήματα θα ξεκινήσουν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, από 4 διαφορετικά σημεία εκκίνησης και θα έχουν όλα μόνο ένα προορισμό, το The Mall of Cyprus.

Το κοινό θα έχει τη μοναδική ευκαιρία, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα, να επισκεφτεί την Έκθεση Ιστορικών και Κλασικών οχημάτων που θα δημιουργηθεί στο χώρο στάθμευσης του τελευταίου ορόφου του The Mall of Cyprus, να βγάλει φωτογραφίες και να δει από κοντά την εξέλιξη τους.

Στο χώρο θα υπάρχει Live Link από το Ράδιο Πρώτο και δραστηριότητες για τα παιδιά.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Ομοσπονδία Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου (ΟΚΑΚ), σε συνεργασία και με τις επτά Λέσχες Κλασικών Οχημάτων Κύπρου(Mercedes-Benz Club Cyprus, ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ, ΛΕΠΑΛ, ΦΙΠΑΚ, Cyprus Classic Car Touring Club, ΣΙΠΑΚ, Όμιλος Κλασικών Οχημάτων Πάφου) καθώς και άλλες ομάδες που ασχολούνται με κλασικά οχήματα, ( το Μουσείο Ιστορικής Μοτοσυκλέτας Κύπρου, Larnaca & Famagusta Classic Cars, το Cyprus Mini Club, FIAT 500, τα Muscle Cars Cyprus και το Cyprus Classic Cars) στο πλαίσιο της φιλοξενίας για πρώτη φόρα στην Κύπρο, της Παγκόσμιας Γενικής Συνέλευσης Κλασικών Οχημάτων της FIVA.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου | 12:00-16:00 |The Mall of Cyprus

Τα Classic Journeys οδηγεί με ασφάλεια το Drive Safe App των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου.

Χρυσός Χορηγός: Sixt

Μέγα Χορηγοί: Kapodistrias Automotive Parts & Hercules

Χορηγοί Φιλοξενίας: CaffeNero & The Mall of Cyprus

Χορηγός Επικοινωνίας: City.com.cy

Σημεία Εκκίνησης:

Λευκωσία: Caffe Nero 11:00 (Η διαδρομή θα περάσει μέσα από τους δρόμους της παλιάς Λευκωσίας)

Λεμεσός: Χώρος Στάθμευσης Εναέριος 10:00

Λάρνακα: Παραλιακό Μέτωπο Φοινικούδων 10:00

Πάφος: H πορεία της Πάφου θα ξεκινήσει νωρίς την Κυριακή και θα ενωθεί με την Πορεία της Λευκωσίας. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Πάφου αντί επίσημης εκκίνησης το πρωί της Κυριακής θα οργανώσει ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για το κοινό το Σάββατο 09/11 (θα ενημερωθεί το κοινό σε ξεχωριστή ανακοίνωση)

Περισσότερες πληροφορίες: ΟΚΑΚ Τηλ. 22333899

https://okak.org.cy

https://www.facebook.com/CFCVOKAK

https://www.facebook.com/events/455480508649597

website backround.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ