Ηλικιωμένος πήγε να χαιρετίσει τον Μητσοτάκη και έπεσε σαν σακί με πατάτες

Πιστεύεις ή δεν πιστεύεις σε δεισιδαιμονίες μετά απ’ αυτό;

Article featured image
Article featured image

Από τη μία σκέφτεσαι πως είναι τυχαίο και από την άλλη λες, δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που εμφανίζεται κάπου ο Έλληνας Πρωθυπουργός να συμβαίνει μία ζημιά ή μια καταστροφή.

Κι όμως, το νέο του «χτύπημα» έγινε στη Θεσσαλονίκη στην επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου και τα εγκαίνια της Έκθεσης έργων τέχνης με τίτλο «Σύγχρονες όψεις του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη». Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το πέρας των εκδηλώσεων, πήγε μια βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους, προκειμένου να μιλήσει με πολίτες.

Την ώρα που έφτασε όμως στην κεντρική πλατεία της συμπρωτεύουσας για να συναντήσει στελέχη της ΝΔ, ένας ηλικιωμένος που τον περίμενε για να του μιλήσει, γλίστρησε κι έπεσε.

Ο ηλικιωμένος άντρας μάλιστα φέρεται να χτύπησε το κεφάλι του στο κράσπεδο για αυτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.




Πηγή: https://tvxs.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Εσείς ανάψατε το χριστουγεννιάτικό σας δέντρο ή τρέχετε στις παραλίες (καλοκαιριάτικα);

Article featured image

Τόσες μόλις εβδομάδες χρειάζονται για να αρχίσει να μας παχαίνει η έλλειψη ύπνου

Article featured image

Γιατί ένας εξωπλανήτης ανεβαίνει στην κορυφή της λίστας για την αναζήτηση ζωής πέρα από τη Γη