Ομάδα αγνώστων παρέλασε για την 28η Οκτωβρίου σε ρυθμούς Monty Python

Όταν ο κλασσικός βηματισμός της παρέλασης, αποκτά ρυθμό άλλου τύπου.

Article featured image
Article featured image

Μέχρι σήμερα ξέραμε πως ο βηματισμός της παρέλασης είναι πολύ συγκεκριμένος και πολύ αυστηρός, ωστόσο μία ομάδα αγνώστων κοριτσιών στην Ελλάδα αποφάσισε να κάνει μια παραλλαγή και να παρελάσει κάπως πιο ρυθμικά.

Στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια στην Αθήνα, εκεί που όλα κυλούσαν ομαλά, μια ομάδα κοριτσιών ντυμένες με μαθητικά ρούχα και την ελληνική σημαία λάβαρο, παρέλασαν σε ρυθμούς Monty Python και πιο συγκεκριμένα με το σκετς του The Ministry of Silly Walks.



Παρέλαση αλά Monty Python στη Νέα Φιλαδέλφεια

"The Ministry of Silly Walks"

Posted by Μετανοείτε on Tuesday, 29 October 2019



Όπως εξήγησε ελλαδίτης δημοσιογράφος τοπικού site, μία ομάδα με δική της σημαία παρεισέφρησε χωρίς να το καταλάβει κανείς, στην αρχή της παρέλασης, ανάμεσα σε δύο σχολεία. «Ήταν οργανωμένες από ό,τι φάνηκε. Όπως είδατε και εσείς δεν γέλαγε καμία. Ήταν σχεδιασμένο όλο αυτό και το σημαντικότερο δεν γνώριζε κανείς», εξήγησε και τόνισε ότι τα κορίτσια άρχισαν να περπατούν με βηματισμό που παραπέμπει στον Τζον Κλιζ και το θρυλικό σκετς των Monty Python The Ministry of Silly Walks μπροστά στους επισήμους.

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος, μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει ποια ήταν τα άτομα που παρέλασαν με αυτό τον τρόπο και ποιος ήταν ο σκοπός τους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ