Ο όρος που είχε θέσει η Βασίλισσα για να γίνει «κορίτσι» του James Bond

Χρειάστηκαν μόλις 5 λεπτά για το «ναι» της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Article featured image
Article featured image

Μία από τις πιο εντυπωσιακές τελετές έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων είχε δύο πρωταγωνιστές, τον περιβόητο πράκτορα James Bond και τη δημοφιλή βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Daniel Greg ενσαρκώνοντας τον Βρετανό μυστικό πράκτορα επισκέφθηκε το παλάτι του Μπάκιγχαμ και συνόδευσε την Βασίλισσα Ελισάβετ στο χώρο των Ολυμπιακών Αγώνων, το 2012. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή που οι δυο τους «έπεσαν» με αλεξίπτωτο για να κηρύξουν την έναρξη των Αγώνων.


Πόσο εύκολο ήταν, όμως, να πειστεί η βασίλισσα Ελισάβετ; Χρειάστηκαν μόνο πέντε λεπτά προκειμένου η δημοφιλής βασίλισσα να δεχτεί να «μεταμορφωθεί» για λίγα λεπτά σε ηθοποιό.

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται από το «δεξί χέρι» της βασίλισσας, την 62χρονη Άντζελα Κέλι, και μάλιστα, από το νέο της βιβλίο με τίτλο «The Other Side Of The Coin: The Queen, The Dresser And The Wardrobe».

Ο μοναδικός όρος που έθεσε η βασίλισσα ήταν να πει την εξής χαρακτηριστική φράση: «Good evening, Mr Bond», τη στιγμή που εκείνος θα εμφανιζόταν στην αίθουσα ακροάσεων του παλατιού.

«Βρήκε την ιδέα διασκεδαστική και αμέσως συμφώνησε. Τη ρώτησα αν ήθελε ο ρόλος της να έχει «λόγια». Χωρίς δισταγμό η Αυτού Μεγαλειότης απάντησε: «Φυσικά, θα πρέπει να πω κάτι. Εν τέλει, αυτός έρχεται να με σώσει», αναφέρει στο βιβλίο της για την Ελισάβετ η Κέλι.

Ενώ το «δεξί της χέρι» συμπληρώνει πως, όταν εκείνη ρώτησε την βασίλισσα, αν προτιμά να πει την φράση «Good evening, James» ή την φράση «Good evening, Mr Bond», η Ελισάβετ διάλεξε την δεύτερη, ακριβώς επειδή έχει δει τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ.

Το βιβλίο της Κέλι εμπεριέχει πολλές στιγμές της βασίλισσας, οι οποίες θα έρθουν για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, φυσικά με την συγκατάθεσή της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ