Η Cyta παρουσιάζει τα Cyprus Retail Excellence Awards 2019

Τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές και την επιχειρηματική αριστεία στο κυπριακό λιανεμπόριο προϊόντων και υπηρεσιών.

Article featured image
Article featured image

Τα βραβεία αφορούν 2 βασικούς πυλώνες:

  • Τις Λιανεμπορικές Επιχειρήσεις & τους Προμηθευτές οι οποίοι μπορούν να διακριθούν για την:

    • Στρατηγική Ανάπτυξη: Αφορά τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την επιχειρηματική τους επίδοση, τη συμβολή τους στην Εθνική Οικονομία και την αναζήτηση καινοτόμων και αποτελεσματικών τρόπων διοίκησης του ανθρωπίνου δυναμικού τους.

    • Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα: Αφορά τις δυναμικές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

    • Τεχνολογία & Ψηφιακές Εφαρμογές: Απευθύνεται σε καινοτόμα ψηφιακά συστήματα και προηγμένες τεχνικές διοίκησης.

    • Ενέργειες Προβολής, Προώθησης & Επικοινωνίας. Αναφέρεται σε καινοτόμα προγράμματα και εκστρατείες επικοινωνίας που έχουν υλοποιηθεί σε διάφορα κανάλια επικοινωνίας.



Τα Cyprus Retail Excellence Awards 2019, βραβεύουν το πιο καινοτόμο και σύγχρονο κατάστημα αλλά και τους newcomers στο χώρο του λιανεμπορίου!

Τέλος, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, 2 Μεγάλα Βραβεία (GRAND AWARDS) θα δοθούν στην Λιανεμπορική Επιχείρηση της Χρονιάς και στον Προμηθευτή της Χρονιάς.

Στα βραβεία μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα όλες οι επιχειρήσεις, που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και έχουν να παρουσιάσουν καινοτόμα και επιτυχημένα έργα στο λιανικό εμπόριο προϊόντων και υπηρεσιών.

Η υποβολή των Υποψηφιοτήτων θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Ετοιμαστείτε για μια φαντασμαγορική τελετή τον Δεκέμβριο, που θα αναδείξει τους καλύτερους της αγοράς!

Ο Εκδοτικός Οίκος Δίας και η Τηλεόραση Σίγμα σε συνεργασία με την Boussias Communications είναι οι διοργανωτές των βραβείων.

Για να δείτε αναλυτικά τις κατηγορίες υποψηφιοτήτων στα βραβεία, τους όρους συμμετοχής και όλες τις πληροφορίες, επισκεφθείτε το site των βραβείων www.retailexcellenceawardscy.com



Retail Exc Awards 19_900x450.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ