Ο Πρόεδρος του Κόμματος για τα Ζώα θα μπει σε κλουβί για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

«Ζώα πτερόεντα»

Article featured image
Article featured image

Σε μία συμβολική κίνηση θα προβεί σήμερα ο Κυριάκος Κυριάκου-Πρόεδρος του Κόμματος για τα Ζώα- με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Ζώα (4/10).

Ο κ Κυριάκου θα κλειδωθεί συμβολικά σε κλουβί μαζί με εγκαταλειμμένους σκύλους σε καταφύγιο της επαρχίας Λευκωσίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος, η σημερινή ημέρα δεν προσφέρεται για εορτασμούς αλλά για σκέψη θετική και πράξεις που να οδεύουν προς την καλύτερη ευημερία των ζώων, αλλά και όλων των πλασμάτων της Γης.

Η κίνηση του Προέδρου του Κόμματος, έρχεται έπειτα από την υπόθεση της χρήσης αλόγου σε θεατρική παράσταση και τις αντιδράσεις ακτιβιστών που είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπούν οι προγραμματισμένες παραστάσεις.

Αντιπροσωπεία του κόμματος για τα Ζώα Κύπρου την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου η ώρα 9 το πρωί θα παραδώσει σχετικό υπόμνημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσα στο οποίο υπάρχουν εισηγήσεις και προτάσεις για συγκεκριμένα θέματα τα οποία θα βοηθήσουν στην παραπέρα εξέλιξη και αντιμετώπιση των θεμάτων που άπτονται της ευημερίας και προστασίας των ζώων.

Μετά το πέρας της συνάντησης στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου Κυριάκος Κυριάκου μαζί με τα στελέχη του η ώρα 10.30 θα επισκεφθεί το καταφύγιο εγκαταλελειμμένων σκύλων στην Λευκωσία το «2nd Chance».

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης αυτής, ο Πρόεδρος του κόμματος θέλει να στείλει τα ανάλογα μηνύματα προς τους συμπολίτες μας. Για τον λόγο αυτό αποφάσισε να παραμείνει συμβολικά έγκλειστος για μερικές ώρες μέσα σε κλουβί εγκαταλελειμμένων σκύλων.

Με αυτό τον τρόπο το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου θέλει να στείλει ένα δυνατό μήνυμα προς τους πολίτες ότι είναι αναγκαίο να υιοθετήσουν (και να μην αγοράσουν) ένα εγκαταλελειμμένο σκυλί το οποίο έχει να τους προσφέρει πολλά με ευγνωμοσύνη που του έσωσαν τη ζωή και του χάρισαν μια οικογένεια γιατί αύριο ίσως είναι αργά για αυτό αν δεν υιοθετηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ