Ο Δήμος Λεμεσού αναζητεί να αγοράσει γη για να την κάνει κοιμητήριο

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις προσφορές τους έως τις 30 Δεκεμβρίου.

Article featured image
Article featured image


Αν διαθέτεις γη στην ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού, την οποία δεν ήξερες πώς να την αξιοποιήσεις, ίσως τώρα είναι η ευκαιρία σου να την πουλήσεις και να κάνεις και μία καλή πράξη.

Σύμφωνα με τον Δήμο Λεμεσού, το κοιμητήριο της Σφαλαγγιώτισσας –το μεγαλύτερο της πόλης- σύντομα πρόκειται να γεμίσει, κάτι που αναγκάζει τους υπεύθυνους τους Δήμους της Μείζονος Λεμεσού να αναζητήσουν χώρο για νέο κοιμητήριο.

Ενεργώντας εκ μέρους των Δήμων της Μείζονος Λεμεσού, ο Δήμος Λεμεσού ζητά δήλωση ενδιαφέροντος για απόκτησης γης, κατάλληλης για κοιμητήριο, στην ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού.

Το τεμάχιο πρέπει να είναι ελάχιστου εμβαδού 150,000 τ.μ., ενώ δεν θα αποκλείονται περιπτώσεις μεγαλύτερων τεμαχίων, όπου μπορεί να αξιοποιηθεί μέρος τους.

Επίσης, προστίθεται, τα τεμάχια που θα προταθούν θα αξιολογηθούν με βάση τη χωροθέτηση, τα μορφολογικά δεδομένα, την αναγκαιότητα επέκτασης υποδομών (ηλεκτρισμός, υδατοπρομήθεια), το υφιστάμενο οδικό δίκτυο, τη χημική καταλληλότητα του εδάφους, του κόστους και άλλα κριτήρια που θέτει η Νομοθεσία.

Οι Δήμοι της μείζονος Λεμεσού θα αξιολογήσουν τις προτάσεις και δεν είναι υποχρεωμένοι να δεχθούν τη χαμηλότερη ή οποιανδήποτε άλλη προσφορά/πρόταση, προστίθεται.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν προτάσεις στο Δήμο μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2019, ενώ για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνήσουν με το 25 884416.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ