«Για να παίξει η κόρη μου στην ταινία θέλω να έχει 50 Έλληνες άντρες μαζί της»

Ελληνίδα μάνα!

Article featured image
Article featured image


Όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Εξ ου και όταν προ μερικών εβδομάδων είχε πραγματοποιηθεί casting ελληνικής εταιρείας πορνό για νέο αίμα, οι ουρές των επίδοξων πορνοστάρ ήταν ατέλειωτες.

Το θέμα, μαζί με φωτογραφίες, είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα Εσπρέσο, η οποία σε ρεπορτάζ της αποκάλυψε και μία ιστορία, η οποία για να είμαστε ειλικρινείς, μας έκανε μια κάποια εντύπωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μία μητέρα πήγε με την 25χρονη κόρη της, στον γνωστό παραγωγό πορνό ταινιών, Σειρηνάκη, για να του θέσει έναν όρο, εάν θα επέτρεπε στην κόρη της να παίξει σε ταινία του. Να την βάλει να πρωταγωνιστήσει με τουλάχιστον 50 Έλληνες παρτενέρς, διαφορετικά δεν θα της επέτρεπε να συμμετάσχει.

«Ήρθε η μητέρα μαζί με την κόρη της. Το τραγελαφικό της υπόθεσης, ωστόσο, ήταν ότι η μητέρα έθεσε ως μοναδική προϋπόθεση, για να παίξει η κόρη της στην ταινία, ‘να μη γίνει ό,τι γίνεται με όλες τις άλλες πορνοστάρ’. Όταν τη ρώτησα τι εννοεί και αν έχει καταλάβει ότι η κόρη της θα παίξει σε ταινία πορνό, εκείνη μού απάντησε:
Το γνωρίζω. Αν τη βάλεις να παίξει με έναν ή δύο άνδρες, θα είναι σαν όλες τις άλλες ή σαν την κάθε άγνωστη. Για να παίξει η κόρη μου, θέλω πάνω από 50 Έλληνες στη σειρά, για να κάνει τη διαφορά! Αλλιώς δεν παίζει!’» ανέφερε ο κος Σειρηνάκης.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Sirina, ανέφερε πως οι λόγοι που οι δύο κυρίες βρέθηκαν εκεί, δεν ήταν οικονομικοί, αλλά επειδή η 25χρονη ήθελε να βιώσει νέες σεξουαλικές εμπειρίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ