Τι είναι αυτές οι (ακατανόητες) επιγραφές σε άδεια βιτρίνα στα φώτα Γαβριηλίδη;

Αν ζεις ή κινείσαι στη Λευκωσία αποκλείεται να μην τις έχεις προσέξει!

Article featured image
Article featured image


Βρίσκονται αναρτημένες σε μία από τις πιο κεντρικές λεωφόρους της πρωτεύουσας, στο ύψος των φώτων Γαβριηλίδη. Δύο επιγραφές, σε ένα άδειο κατάστημα, η μία κολλημένη στο γυαλί της βιτρίνας και η άλλη χειρόγραφη, ακουμπισμένη στο πάτωμα.

Βρίσκονται εκεί αναρτημένες, εδώ και πολλούς μήνες ή και περισσότερο, χωρίς, ωστόσο να υπάρχει κάποια επιπλέον εξήγηση ούτε ποιος τις έβαλε εκεί ούτε ποιος τις έγραψε, ούτε και τι σημαίνουν.


76618983_730869410730789_3839829426959286272_n.jpg



Στην πρώτη, την πιο εμβληματική, αναγράφεται το εξής λεκτικό «Φυσικό αέριο Αφροδίτης με 8’’ σωλήνα 120 εκ. ευρώ για όλη την ελεύθερη Κύπρο, σε μήνες, όχι χρόνια». Στη δεύτερη, την χειρόγραφη, το μόνο που βγάζει νόημα είναι η φράση «Εδώ Βίζες».

Και οι δύο επιγραφές δεσπόζουν της βιτρίνας και γίνονται αντικείμενο σχολιασμού, από όλους όσοι τύχει να περάσουν από το σημείο, χωρίς ωστόσο κανείς να γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που βρίσκονται εκεί ή τι εξυπηρετούν.

Δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο κρυφό μήνυμα, που δεν καταλαβαίνουμε, πίσω από αυτές τις φράσεις, αλλά αν γνωρίζει κάποιος την αλήθεια, ας μιλήσει τώρα ή ας στείλει ένα email στο info@city.com.cy ή ένα reaction ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ