Ένας πεντάστερος chef μαγειρεύει στα φετινά Cyprus Eating Awards

Για πρώτη φορά ένας Καταλανός σεφ με 5 αστέρια Michelin στο βιογραφικό του και μια σπουδαία πορεία στον τομέα της γαστρονομίας, ο Paco Pérez, θα υπογράψει το μενού της ξεχωριστής βραδιάς των Cyprus Eating Awards με τα πιάτα και τη δημιουργικότητά του.

Article featured image
Article featured image

Εδώ και 15 χρόνια τα Cyprus Eating Awards διοργανώνουν μία υψηλής αισθητικής βραδιά απονομής, με ιδιαίτερο γαστρονομικό ενδιαφέρον, μίας και πρόκειται για μία βραδιά όπου βραβεύουμε τη γεύση αλλά και μία βραδιά όπου απολαμβάνουμε ένα πολύ προσεγμένο δείπνο.

Κάθε χρονιά, λοιπόν, τους προσκεκλημένους των Cyprus Eating Awards περιμένει ένα gala dinner με πιάτα και μενού υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος. Άλλωστε, τα Cyprus Eating Awards δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο μενού της βραδιάς, στα πιάτα που θα προσφερθούν στους προσκεκλημένους αλλά και στην ποιότητα των υλικών. Για να επιτευχθεί όμως ένα σπουδαίο μενού χρειάζεται κι ένας εξαιρετικός σεφ. Έτσι, κάθε χρόνο το μενού των βραβείων υπογράφουν σπουδαίοι και διακεκριμένοι Κύπριοι και Ελλαδίτες σεφ.

Η φετινή διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αφενός μεν, γιατί φέτος τα βραβεία θα φιλοξενηθούν με λαμπρότητα σε ένα από τα πιο πολυτελή και όμορφα ξενοδοχεία του νησιού μας, το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό. Τα βραβεία παρουσιάζει και φέτος η Nespresso.

Αφετέρου δε, γιατί φέτος θα απονεμηθούν 20 βραβεία. Θα δοθούν 12 βραβεία σε 12 κατηγορίες, στα εστιατόρια που έχουν ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλα 85, καθώς επίσης και άλλα 8 τιμητικά βραβεία και επαίνοι, που θα επιβραβεύουν ορισμένους τομείς που αφορούν στην εστίαση.

Παράλληλα, όμως, για πρώτη φορά ένας Καταλανός σεφ με 5 αστέρια Michelin στο βιογραφικό του και μια σπουδαία πορεία στον τομέα της γαστρονομίας, ο Paco Pérez, θα υπογράψει το μενού της ξεχωριστής αυτής βραδιάς με τα πιάτα και τη δημιουργικότητά του.

Διάβασε περισσότερα για τον σπουδαίο αυτό chef στο Check In Cyprus.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ