«Μάγος» στην Ελλάδα έπειθε γυναίκες να τον πληρώσουν για να ξανακερδίσουν τους συντρόφους τους

Μάλιστα, τις έπειθε ότι θα πρέπει να κάνουν σεξ μαζί τους.

Article featured image
Article featured image

Απίστευτη η ιστορία του απατεώνα στη Δυτική Ελλάδα. Έλεγε ότι είναι μάγος κι έπειθε 50άρες να τον πληρώνουν για να κάνουν σεξ στο δάσος. Το ροζ σκάνδαλο περιλαμβάνει όργια σε δάση υπό το φως της πανσελήνου, σεξ αλλά και πολλά χρήματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ελλάδα, νεαρός παρουσιάζεται ως μάγος και βοηθά γυναίκες να ξανακερδίσουν τους συντρόφους τους. Η πλειοψηφία των πελατισσών του είναι γυναίκες άνω των 50 ετών, που τον πληρώνουν από 600 έως 900 ευρώ ανά «συνεδρία» και επιπλέον κάνουν μαζί του σεξ, καθώς αυτό αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να πιάσουν τα «μάγια». Μάλιστα, ο δήθεν «μάγος» δεν διστάζει να βιντεοσκοπεί τις ερωτικές πράξεις του με τις πελάτισσες.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, κατά τη νύχτα της Πανσελήνου, ο νεαρός, εκμεταλλευόμενος τη συγκυρία, διοργάνωσε όργιο σε δάσος με τη συμμετοχή ενός δεύτερου «μάγου» από την Ινδία, που αποκαλύφθηκε ότι ήταν Πακιστανός βοηθός φούρναρη της περιοχής. Στο όργιο συμμετείχε μία κυρία, της οποίας η περίπτωση ήταν «δύσκολη», όπως της είχε πει και για αυτό τον λόγο έπρεπε να υποβληθεί σε ομαδικό σεξ. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως λίγες ημέρες μετά, τα ξαναβρήκε με τον σύντροφό της και έτσι θεώρησε ότι «έπιασε τόπο» το όργιο.Πηγή: Athens Voice

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ