Όλες οι εκπλήξεις της λαμπερής βραδιάς των Cyprus Eating Awards

Η φετινή διοργάνωση δεν είχε μόνο βραβεύσεις εστιατορίων. Είχε και πολλά άλλα!

Article featured image
Article featured image


Με φόντο τη θάλασσα της Λεμεσού και σκηνικό τους υπέροχους χώρους του ξενοδοχείου Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ, Τρίτη 26 Νοεμβρίου, τα 15α Cyprus Eating Awards, τα οποία κάθε χρόνο βραβεύουν τους καλύτερους των καλυτέρων.

Ωστόσο, η φετινή επετειακή διοργάνωση, πέραν του ότι μετακινήθηκε από την πρωτεύουσα, επιλέγοντας τη Λεμεσό για έδρα της, περιελάμβανε πολύ περισσότερα από τις 20 βραβεύσεις των καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου.




Με τη «συντροφιά» του Άντη Χατζηκωστή

Εμπνευστής και φανατικός υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας, ο Άντης Χατζηκωστής, ήταν ο άνθρωπος που υλοποίησε το όραμά του για ένα θεσμό που θα ανακαλύπτει και θα βραβεύει τους καλύτερους, στο χώρο της εστίασης, δημιουργώντας μια νέα κουλτούρα, που δεν υπήρχε προηγουμένως στην Κύπρο.

Η βραδιά άνοιξε με ένα βίντεο από παλαιότερη διοργάνωση, με τον Άντη Χατζηκωστή επί σκηνής, να εξηγεί το DNA ενός θεσμού που αγάπησε και εμπιστεύτηκε, πρώτα αυτός.

Η συγκίνηση στην αίθουσα ήταν διάχυτη, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Συγκροτήματος Δίας, Χρύσανθο Τσουρούλη, να υπόσχεται πως θα συνεχίσει το όραμα του Άντη.

Ένα α καπέλα «Γιασεμίν», μοσχοβόλησε την αίθουσα


Και ξαφνικά, εκεί που οι βραβεύσεις κυλούσαν ομαλά και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κος Γιώργος Σαββίδης είχε μόλις απονείμει το βραβείο για το καλύτερο Κυπριακό Προϊόν (σ.σ τραχανάς Δήμητρα), από το πίσω μέρος της σκηνής ακούστηκε η φωνή του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου να τραγουδά α καπέλα, το κυπριακό «Γιασεμίν». Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, εμφανίστηκε με τη συνοδεία πιάνου, σαξοφώνου και μπουζουκιού, δύο φορές επί σκηνής, ερμηνεύοντας παλιά αγαπημένα κομμάτια, όπως το «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου» και το «Φίλα με», αλλά και δικά του τραγούδια, δίνοντας στην λαμπερή βραδιά ακόμη περισσότερη λάμψη, αλλά και ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα που παρέσυρε μαζί του, όλους τους παρευρισκόμενους.


Κάτι καινούργιο έρχεται!

Έχοντας το know how 15 χρόνων, με μία έμπειρη ομάδα συνεργατών να εργάζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στο παρασκήνιο και το προσκήνιο, οι διοργανωτές των Cyprus Eating Awards, ανακοίνωσαν τη δημιουργία του Cyprus Food Festival, μιας διοργάνωσης που επιθυμεί να γίνει θεσμός, με γνώμονα, όπως πάντα, να προσφέρει τις καλύτερες επιλογές φαγητού στον κόσμο. Αλλά γι’ αυτό θα πούμε περισσότερα εν καιρώ.





Ο Κυπραίος πελάτης

Κριστιάνα Γεωργίου και Ηλίας Ανδρέου, ηθοποιοί της σειράς εποχής Γαλάτεια, εμφανίστηκαν ανάμεσα στο κοινό, από το πουθενά, ως σερβιτόρα γκουρμέ εστιατορίου και άξεστος Κύπριος πελάτης, αναπαριστώντας μέσα από ένα χιουμοριστικό θεατρικό σκετσάκι, το πώς συμπεριφέρεται ένας Κύπριος, σε ένα καλό εστιατόριο, προσφέροντας γέλιο στους παρευρισκόμενους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ