Σάλος για τα Ροτβάιλερ-πορτιέρηδες σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης

Η δημοσίευση στα social media μιας φωτογραφίας από την είσοδο κλαμπ στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης, στην οποία δύο σκύλοι Ροτβάιλερ (μέσα σε κλουβιά) εμφανίζονται σαν «πορτιέρηδες», προκαλεί έντονες αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες.

Article featured image
Article featured image


Σύμφωνα με το δημοσίευμα του VICE, η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φέρεται να τραβήχτηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Πλατεία Μοριχόβου. Πρόκειται για πολύ γνωστό κλαμπ, στο οποίο συχνάζουν κάθε βράδυ εκατοντάδες άνθρωποι. Μέλη φιλοζωικών οργανώσεων και απλοί χρήστες διαμαρτύρονται έντονα για το περιστατικό και σχολιάζουν πολύ αρνητικά τη μεταχείριση των σκύλων για την προβολή -ή την προστασία (;)- της επιχείρησης.

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, οι υπεύθυνοι του κλαμπ ανάρτησαν κείμενο στο Facebook, στο οποίο υποστηρίζουν κατηγορηματικά ότι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με το περιστατικό.

C6C1D109-12DA-4CD5-932C-3E4F561775CB.jpeg


Για την υπόθεση ενημερώθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, που έστειλε περιπολικό στο σημείο, όμως εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν κλουβιά ή σκύλοι έξω από το κλαμπ.Πηγή: Vice

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ