Ρετρό ήρωες παιχνιδιών στο πιο WOW... «Surprise Happy Meal®»!

Ιππότης της Ασφάλτου, Pokémon, Power Rangers, Αόρατος Φακός, Ευχάριστο Σαββατόβραδο, IRC και πεινασμένα ψηφιακά ζωάκια... Αν με αφήσεις, μπορώ να σου αραδιάζω κι άλλα τόσα, όμως κι εγώ πρέπει κάπως να σουλουπώσω την ηλικία μου. Μεγάλο δεν με λες, αλλά αν ρίξεις μια ματιά στο κεφάλι μου θα δεις χιλιάδες καρτουνίστικες εικόνες από τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες...

Article featured image
Article featured image

Hot Wheels.jpg
Hot Wheels Original McDonald’s Poster 1993



Δεν θα τρομάξεις, αλλά κάπου θα δεις και το δικό σου εαυτό με τις παραφουσκωμένες φράντζες, τις διαστημικές βάτες στα σακάκια και τα παντελόνια καμπάνα που είτε περπατούσες ξυπόλυτος είτε όχι, το παπουτσάκι δεν φαινόταν. Κι αν τώρα ντράπηκες και κοκκίνισες, άσε, ξέρω! Θυμήθηκες πού έχεις σκορπισμένες τις φωτογραφίες εκείνων των δεκαετιών και ψάχνεις το κουμπάκι που θα σε μεταμορφώσει σε Superman, για να εξαφανιστείς.

Πλάκα μου κάνεις. Αυτές ήταν οι πιο wow εποχές, και είμαι βέβαιος ότι αν είχες τον KITT, το smart car του David Hasselhoff, θα το απογείωνες για να γυρίσεις πίσω το χρόνο. Έλα, όμως, που κι εδώ σου έχω βρει τη λύση!

McDino Changeables.JPG
McDino Original McDonald’s Poster


Πέρασε από εστιατόρια McDonald’s™ και ζήτα ένα «Surprise Happy Meal». Τι είναι; Θα μπω κατευθείαν στο θέμα και θα σου πω ότι φέτος τo Happy Meal κλείνει τα 40 του χρόνια και το γιορτάζει, κυκλοφορώντας σε συλλεκτική έκδοση, αυτό το πώς το είπαμε; Α, «Surprise Happy Meal»! Τι περιέχει; Κάτσε... όλα εγώ θα σου τα πω; Άνοιξε μία συσκευασία και θα δεις ένα ήρωα από μία σειρά ρετρό παιχνιδιών των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών, να παίρνει φόρα προς τα πάνω...

Όλα τα συλλεκτικά παιχνίδια θα βρίσκονται στα εστιατόρια McDonald’s από τις 7 Νοεμβρίου 2019 και μέχρι εξαντλήσεως του στοκ.

#DidYouKnow

Το πρώτο Happy Meal κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1979 στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την ονομασία Circus Wagon Meal, και περιείχε παιχνίδια, όπως σβούρες και γομολάστιχες με διάφορες φιγούρες της McDonald’s, γνωστές και ως «McDonaldland Characters Eraser».

Happy Meal Circus Wagon Box.jpg
Happy Meal Circus Wagon Box

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ