Μόλις «έσκασε» ακόμη ένα σημάδι πως η ανθρωπότητα έχει γυρίσει 20 χρόνια πίσω

Και δεν είναι ούτε vintage ούτε cult.

Article featured image
Article featured image


Δεν ξέρουμε τι φταίει και το τα τελευταία χρόνια Hollywood και τηλεόραση νιώθει την ανάγκη να επιστρέψει διακαώς στο παρελθόν επαναφέροντας σειρές, ταινίες και εκπομπές που διέπρεψαν σε μία άλλη εντελώς εποχή, με μία εντελώς διαφορετική λογική.

Τα παραδείγματα πολλά, τα οποία όλο και πληθαίνουν με τρανές αποδείξεις το sequel «The Matrix», την ταινία που αναβιώνει κατά κάποιο τρόπο το θρυλικό Fight Club, ενώ μέσα σε όλο αυτό, μόλις ανακοινώθηκε το επόμενο «Scream», η 5η κατά σειρά ταινία, έπειτα από 10 χρόνια που βγήκε η προηγούμενη.

Το block buster του Wes Craven που δημιούργησε παράνοια πουλώντας 45 εκατομμύρια μάσκες στις απόκριες, επιστρέφει με την 5η ταινία του.

Σύμφωνα με το Bloody Disgusting, η Spyglass Media Group πήρε τα δικαιώματα του Scream κι έχει αρχίσει δουλειά πάνω στην επόμενη ταινία. Το πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι ο Craven έχει φύγει πια απ’ τη ζωή. Παράλληλα, ο Kevin Williamson, συνδημιουργός του franchise, λέγεται ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με το σενάριο.

Με αυτά τα δεδομένα το μέλλον της νέας ταινίας είναι μάλλον δυσοίωνο, αλλά και πάλι ποιος μπορεί να μπει στη ψυχολογία του θεατή;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ