Η πραγματικά εντυπωσιακός στολισμός της πλατείας Συντάγματος

Με ένα πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο και 3D απεικονίσεις στο κτήριο της Βουλής, η Αθήνα στολίστηκε μετά από χρόνια.

Article featured image
Article featured image


Έπειτα από μία μακροχρόνια αποχή από πολυτελείς στολισμούς και άλλες φανφάρες, η Αθήνα αποφάσισε να υποδεχτεί τη νέα δεκαετία, λαμπερή και στολισμένη.

Μπορεί η κακοκαιρία «Διδώ» να ενέσκηψε ξαφνικά στο κέντρο της Αθήνας, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη φαντασμαγορική τελετή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου, ύψους 17 μέτρων, που ήρθε από το Καρπενήσι και κοσμεί την κεντρική πλατεία της Αθήνας, την πλατεία Συντάγματος. Oικοδέσποινα της εκδήλωσης ήταν η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία καλωσόρισε το κοινό ενώ μετά στη σκηνή ανέβηκαν, μαζί με την Athens Big Band, η Idra Kayne, ο Ίαν Στρατής και η Έλενα Παπαρίζου.


000000000001.jpg

dentro-fotismeno.jpg
Και το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα ήταν ένα φαντασμαγορικό τρισδιάστατο projection mapping, γεμάτο χρώματα, παλμό και συναισθήματα, με φόντο το ιστορικό κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία για πρώτη φορά στη χώρα μας.syntagma_4__custom___1_.jpg


dentro-7 (Custom).jpg
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

syntagma-2 (Custom).jpg
Φωτογραφία: ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ«Απόψε φωτίζεται η πρωτεύουσα. Και είμαστε χαρούμενοι γιατί πέρα από το Σύνταγμα και τους μεγάλους δρόμους του κέντρου, παίρνουν λάμψη από τις γιορτές και δεκάδες δρόμοι και πλατείες που για πολλά χρόνια ήταν ξεχασμένοι. Αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για το κέντρο. Είναι και για τις γειτονιές της Αθήνας και αυτή είναι η επιδίωξή μας. Να φτάσουμε στο σημείο να φωτίζεται και να στολίζεται στις γιορτές κάθε γωνιά της πόλης. Ας κάνουμε μία παύση και ας δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας να απολαύσουν τις γιορτές, το μήνυμά τους και τις στιγμές τους» ζήτησε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.


syntagma-3 (Custom).jpg
Φωτογραφία: ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

syntagma-1 (Custom).jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ