Ποιες ημερομηνίες θα είναι δωρεάν οι χώροι στάθμευσης στο κέντρο της Λευκωσίας

Ένα δώρο Χριστουγέννων από τον Δήμο Λευκωσίας.

Article featured image
Article featured image

Ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για συνεχή στήριξη στις εμπορικές δραστηριότητες της πόλης, ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι όλοι οι Δημοτικοί Χώροι Στάθμευσης και τα παρκόμετρα στους δημοσίους δρόμους θα είναι δωρεάν για στάθμευση το Σαββατοκύριακο 21 και 22 και την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα, οι χώροι στάθμευσης και τα παρκόμετρα θα είναι δωρεάν από τις 7:00 το πρωί του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7:00 το πρωί της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου και από τις 7:00 το πρωί της Τρίτης 24 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7:00 το πρωί της Τετάρτης 25 Δεκεμβρίου 2019.

Καλούνται οι πολίτες που θα επωφεληθούν του μέτρου αυτού, όπως μη καταλαμβάνουν τις θέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και σταθμεύουν με τέτοιο τρόπο ώστε να επωφεληθούν όσο το δυνατό περισσότεροι δημότες και επισκέπτες.

Τα μικρά λεωφορεία Λευκωσίας μπορούν εύκολα και άνετα να μεταφέρουν τους επισκέπτες στο κέντρο της Λευκωσίας και στην εντός των τειχών πόλη. Δωρεάν στάθμευση στο Παλιό ΓΣΠ, στην αφετηρία των μλΛ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ