Σεξομολογήσεις #478: «Νομίζω ότι θέλω τον γκόμενο της φίλης μου»

Η Μ. σήμερα είναι σε σχέση. Σε σχέση ήταν και η φίλη της, η οποία χώρισε για κάποιο διάστημα, στο οποίο η Μ. εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και πήγε με τον γκόμενο της φίλης της. Μετά η φίλη της τα ξαναβρήκε με τον τύπο και η Μ. έφτιαξε σχέση με άλλον. Παρόλα αυτά συνεχίζει να τον σκέφτεται. Και να τον φαντασιώνεται επίσης.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy




Αγαπητή μου Τίπστερ, ίσως να είμαι τέλια παλαβή, ή να εν απλά η ιδέα μου.

Νομίζω ότι θέλω τον γκόμενο της φίλης μου. Τζαι τούτο, ακόμα, έννεν το πιο τραγικό της υπόθεσης. Το χειρότερο είναι ότι είμαι σε σχέση. Επιτρέπεται να σκέφτουμαι άλλον την ώρα του σεξ; Αλλά, για να σε κάμω να καταλάβεις, ας τα πιάμεν που την αρχή.

Η φίλη μου είσιεν θέματα στη σχέση της, μακροχρόνια, ώσπου μιαν μέρα εδιαλύσαν το. Έγω single -ακόμα- τότε, απλά εσυνέχισα να κάμνω παρέα τζαι με τους δυο. Τζαι η παρέα η πολλή, έφερεν μας σε μια νύχτα με πολλύν ποτό τζαι άγριο σεξ. Απόλαυσά το, εν λαλώ, αλλά μετανιώνω την ώρα τζαι τη στιγμή. Έμαθεν το η φίλη μου.

Να μεν μακρυγορώ, που τότε έκοψα επικοινωνία τζαι με τους δυο, τζαι ύστερα έμαθα ότι ήταν τζαι πάλε μαζί. Μετά ήβρα τζαι εγώ τον Χ. Είμαστε στα καλύτερά μας, έσιει τωρά ανάμιση χρόνο, τζαι αλήθκεια νιώθω ότι αγαπώ τον, αλλά τζαι τζείνος δείχνει μου το καθημερινά.

Αλλά, εν θα σου το κρύψω. Τρώει με ακόμα η περιέργεια. Αν εν μαζί. Αν φκω έξω τζαι δώκω πάνω της; Αν φκω έξω τζαι δώκω πάνω του; Ώσπου μια μέρα εκούτσισά τον, μεσ’ στο club. Θωρεί με στην είσοδο, θωρώ τον, τζαι περπατά ακάθεκτος.

Τζαι τσουπ θωρώ τον ύστερα μεσ’ στο club να πηαίνει τζαι να κάθεται στον καναπέ απέναντι τζαι να με καρφώνει επίμονα. Λλίον πριν φύουμε, ευρέθηκεν να στέκεται δίπλα μου, προκλητικά. Ντε και καλά εν συμβαίνει τίποτε. Που τότε, έπιασά τον να με stalkάρει στο ίνσταγκραμ. Προσπαθώ να μεν τον σκέφτουμαι. Αλλά, άρκεψα τζαι πιάνω περίεργες κλήσεις, μηνύματα τζαι αναπάντητες.

Που τότε που αρκέψαν τούτα, πιάνω τον εαυτό μου, αυθόρμητα, να τον σκέφτεται την ώρα του σεξ, ξέρεις... την ώρα που κοντεύκωω... τσουπ έτον μαλάκα που έρκεται απρόσκλητος μέσα στον νου μου, τζαι αποΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ.

Τελικά, τι νομίζεις; Είμαι παλαβή που έχω δίπλα μου τον άντρα που θέλω μια μέρα να παντρευτώ, αλλά σκέφτουμαι τον μαλάκα;


Τούτον ούλλον το τριβίτζιασμα για έναν που σου έμεινε εμμονή εν σκέττος μπελάς. ΤΡΑΣΤ ΜΙ. Αφού έσιεις το αγόρι σου, τι γυρεύκεσαι αλλού σιόρ; Μανία να θέλουμε να περιπλέκουμε τα απλούστερα των σχέσεων! Ε ναι, είσαι παλαβή, αφού με ρωτάς, γιατί ετοιμάζεσαι να ανατινάξεις τη σχέση σου και τη σχέση δύο άλλων! Το λοιπόν… Αν είσαι τόσο τσιμπημένη μαζί του που ακόμα τζαι την ώρα του σεξ φαντασιώνεσαί τον, ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα στο μυαλό σου τι θέλεις. Αν τον θέλεις, τζαι σκέφτεσαι να τον διεκδικήσεις που τη φίλη σου, πάει να πει πως είσαι έτοιμη να της κάμεις μεγάλη πουσ…ά. Αν που την άλλη σκέφτεσαι απλώς να το γλεντήσεις μαζί του, πάει να πει πως είσαι έτοιμη να κάμεις του Χ σου μεγάλη πουσ…ά. Είσαι έτσι χαρακτήρας; Έχεις έτσι εγωκεντρικούς προσανατολισμούς; Σκέφτεσαι μόνο την πάρτη σου τζαι ας γαμ…ούν οι άλλοι; Έννεν έτσι οι σωστές σχέσεις και οι σωστοί χαρακτήρες. Βάλλουν και τα «εγώ» τους κάτω όταν χρειαστεί… σκέφτονται και τους άλλους εκτός από τον εαυτούλη τους… και σίγουρα κάνουν θυσίες για να μην γίνονται… ηθικοί αυτουργοί και ερωτικοί εγκληματίες. Το καλό που σου θέλω, λοιπόν, είναι να σταματήσεις να σκέφτεσαι αυτόν που ΕΣΥ η ίδια αποκαλείς «μαλάκα» και να δουλέψεις τη σχέση σου με τον Χ που ΕΣΥ πάλι είπες ότι θέλεις να παντρευτείς μια μέρα.




#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy



Πηγή φωτογραφίας: Pablo Charnas / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ